Sent from my Sony
Pa da, ali ako presečeš kablove od antena, onda isto nemaš.Xepoj87 napisao:Dovoljno je da se disableuje, ja verujem. Ali onda nemas ni ti wi fi
Koliko sam video, ne može. Inače, ono što je SBB dozvolio da bude vidljivo korisniku je samo deo podešavanja, i to dosta ograničen.nikaragva napisao:Zar ne može u podešavanjima rutera da se usluga ugasi, a ne ceo WiFi?
Zračenje ne znam koliko je veće, ali struja je isti utrošaksnork napisao:Aaaa, to je onda mnogo gora stvar. Izlažu radio zračenju ljude bez njihovog znanja + troše im dodatnu el. energiju.
Da, pojaviće se unifi u listi mreža, još uvek je test faza i nije svima pušteno, zvanično kreće od 1.11.Saša napisao:Kako znate da je uključen taj Unifi? Jel piše na spisku rutera/wireles mreža koje hvataš baš "Unifi"? Ja sam sad pogledao na telefonu šta vidi i nema ništa pod Unifi.
TT
Ali to nije u redu sa njihove strane. U ugovoru pise da mi placamo.unifi.uslugu u paketu. I ne bi trebali da nama ukinunkoriscenje jer ne zelimo da nam kljakavi uredjaj jos kljakavije radi zbog njih.McGruja napisao:Ja cu da se odjavim za sutra, jer otkazujem Unifi
Nemaju obicne modeme na stanju.Dzoni_m napisao:Najbolje je ko može da zameni za običan modem. Stavite onda svoj ruter/firewall po želji i to je to. Ja sam uvek za odvojene uredjaje.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk