Zatamnjena stakla

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Zatamnjena stakla

Post od nuk »

Ivan napisao:@grujic tako sam ja cuo, valda da se dovuces do kuce/tehnickom.

Послато са GT-N7100
Neće da može :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ivan napisao:@grujic tako sam ja cuo, valda da se dovuces do kuce/tehnickom.

Послато са GT-N7100
Nema vožnje bez tablica, ili ga parkiraš ili šlep služba do kuće. Imao sam relativno skoro takvu situaciju, skinuli mi tablice na službenom pik-apu, pitam smem li nazad do kuće tako - kažu "Zvanično ne smeš, isključen si iz saobraćaja ali mi ti ovde nećemo praviti probleme, a ti kako hoćeš". Krenem ja ipak tako kući (pun pik-ap robe, šta ću sa njim?) i naletim kilometar dalje usput na drugu patrolu (sretnem ih u vožnji iz suprotnog smera). Kad su me videli bez tablica, odmah se okrenuli i za mnom sa rotacijom. :D Pokažem im potvrdu o oduzimanju tablica koju sam dobio 10 minuta ranije, krenem da kukam i kažem da su mi njihove kolege dozvolile da se vratim kući. "Aaaa, pa ne može tako, vi ste isključeni iz saobraćaja, kolege vam sigurno nisu rekle da smete dalje da vozite..." Posle 10-tak minuta ubeđivanja i mrkih pogleda i kao kretanja na telefon da zovu te kolege ipak me pustiše bez zapisivanja i kazne (verovatno da im kolege ne bi imale eventualno nekih problema kasnije) i ja se nekako ipak dovučem nazad u NS (sve ovo bilo u Inđiji). Usput sam prošao pored još jedne patrole (ovaj put drugi MUP) ali me nisu srećom zaustavili, bili zauzeti. :D Dakle - nemojte ovo raditi, vrlo, vrlo rizična rabota, velike su kazne. :)

TT
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ja sam ocigledno nesto propustio, o cemu se radi, tehnicki pocinju da proveravaju obavezno folije ili sta ? Ili policija kada me zaustave ?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Jbg sad ništa mi nije jasno. Jedni kažu može da se vozi, drugi kažu ne može. Bus plus, ovo ono...

Zaustavi me policija, vidi da imam folije bez atesta i napravi dramu, isključi me iz saobraćaja (skine tablice) i pošalje na vanredni tehnički. Kako će moj auto da se dokotrlja do objekta u kojem se vrši tehnički pregled?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
CR7
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2014, 00:26
Garaža: BMW 316D F30

Post od CR7 »

zvao drugar auto cacak na nbg,kaze mu neka zenska koja se javila ,nemam pojma o toj potvrdi niko se jos nije javljao za to.Zovi u ponedeljak.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

@Vladapetr

Ideš do tehničkog u njihovoj pratnji i ako se ispostavi da si neispravan - tek onda sledi skidanje tablica čime si isključen iz saobraćaja.

TT
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne zezajte se sa voznjom isklkucenog vozila, kazna za to je onaj paket 100 hiljada+14 bodova+8 meseci

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Je l radi onaj lik u Bataji ako bude moralo da se skida ? Tamo gde smo stavili Aleksandar, Bob Rock i ja mislim itd.

Kako da skinem folije ako me iskljuce ?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Hvala Saša, do sada sam dobijao informacije da te ne prate na tehnički nego se "snalaziš" sam.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Kao slicicu, samo ide malo teze

Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Vladapetr napisao:Hvala Saša, do sada sam dobijao informacije da te ne prate na tehnički nego se "snalaziš" sam.
Kad bi tako bilo onda upućivanje na vanredni gubi smisao. Ti bi onda mogao prvo pravo do nekog majstora da otkloniš nedostatak/kvar pa onda na tehnički i oni ispadaju idioti, a MUP/država plaća tehnički. Ne ide to tako. :D

TT
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ogi napisao:Ja sam ocigledno nesto propustio, o cemu se radi, tehnicki pocinju da proveravaju obavezno folije ili sta ? Ili policija kada me zaustave ?

Tebi su folije manja briga, najavljuju i zezanje za felne :pssst:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ma, biće to kao i sve u ovo državi, buka i frka dve nedelje a onda opet sve po starom. Poenta je u stvari da se tehnički pregledi moraju doterati u red, isto i patrole policije na terenu, jer bez toga sve ovo i štošta drugo nema smisla. Dakle, pojačane i rigorozne (interne) kontrole, ovako samo prave kratkotrajni cirkus i buku, a efekat nikakv.

TT
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

CR7 napisao:zvao drugar auto cacak na nbg,kaze mu neka zenska koja se javila ,nemam pojma o toj potvrdi niko se jos nije javljao za to.Zovi u ponedeljak.
U onom videu iznad Autocacak kaze da ne naplacuju potvrdu. A cuo sam da i Autocacak prelazi pod Porsche sledece godine.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

To bas tesko jer je Kole prejak.

Sent from my iPhone using Tapatalk