Najzad, još komunalnih policajaca

Sve je ok dok ne shvatis da imaju jako selektivan pristup obavljanju duznosti. Ne znam odakle bih krenuo. Samo primer kiosaka u Bulevaru koji su nikli ko pecurke posle kise, pa pijacarsko suzavanje prolaza pomocu frizidera sa picem i sladoledom, letnje baste na svakom ukljucenju u Bulevar iz male ulice, rupe od pola metra na plocniku i slicno, a gospoda tuda prolaze svaki dan po duznosti.Nikolaa napisao:ma bitno da moze za dzabe da se vozi u gsp-u
ja bih voleo sve te sto se svercuju i jos pametuju kad im dodje kontrola da doooobro izmlate. makar neka vajda od njih bi bila.
skoro mi pricao drugar da su poprilicno brzo reagovali kad je zvao za buku(imao komsiju dva sprata iznad koji je posle 23h pustao preterano glasnu muziku svaku noc, popizdeo i zvao komunalce). tipa stigli za 10min.
inace cekam samo da pocnu da kaznjavaju bacanje djubreta na ulici. i to da krenu sa 5k din kaznama pa redom tresi, da se "beogradjani" malo edukuju kako se zivi u gradu...
ako se to desi uskoro, vise nikad necu reci jednu losu rec o komunalnoj policiji