Poručio sa Alia paket 24. septembra, od 10. oktobra piše "In transit (shipped by air)", još mu nema ni traga ni glasa... Jel to previše čak i za našu carinu ili da čekam još malo za dispute? Imam još 13 dana
Ja sam otvorio dispute 3 dana pre isteka buyer protection time-a, a dispute istice 2 dana posle buyer protectiona. Sad me zanima sta ce se desiti kada prodju ta 3 dana, da li se automatski prihvata posiljka ili ce se cekati dispute?
@Grujic To "In transit" si video na njihovom sajtu za tracking? U poslednje vreme dosta porudzbina ima nestandardne tracking brojeve koje nasi ne mogunda prate. Ja sam porudzbinu cekao oko dva meseca od cega je preko 5 nedelja bilo na carini! Zvao telefonom, nisu bas raspolozeni da daju info, kazu moze samo preko tracking broja da se proveri i nikako drugacije Mozes da probas sa "Extend purchase protection" to ce ti dati jos 15 dana fore, prodavac ce ti verovatno to potvrditi. Ja sam produzavao i na kraju je stiglo, nazalost problem je bio na nasoj carini ...
Paket porucen 26.10. iz USA , stigao 3.11. u SRB danas stigao kod mene , znaci 10-14 dana se ceka carinjenje.
Kazu da rade izgleda vikendom prekovremeno da se trude da stignu zaostatak,ali po mom iskustvu sad ide nova godina,uvek tu bude velike guzve,sad i jos brdo paketa sto su ljudi porucili sa Alija za 11.11. ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .