Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Zna se šta šoferi lepe na stakla
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Najveca glupost je sto za svako vozilo mora da se dostavlja uverenje, kao da ne moze na nivou drzave da se propise da svaki ovlasceni predstavnik dostavi Agenciji dokument gde se navodi da li se lepljenje folija smatra prepravkom, a vazi za celokupnu gamu vozila...
Ali ne, kako bi se lapale extra parice za parce papira koje realno nema nikakvu snagu.
Ali ne, kako bi se lapale extra parice za parce papira koje realno nema nikakvu snagu.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nemam nameru da skidam folije niti da plaćam neki atest 100 evra.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
To su samo pare. I živci.
TT
TT
Završio, čekam da me zovu da pokupim atest...za dalje ćemo da vidimo
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Ja evo pustam nokte, da mogu bolje da gulim
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Što se tiče ABS, odobrenja 3000din, obrade podataka 3300din, moj stav je sledeći, krajnje diplomatski
https://youtu.be/Ia8zOJhKLGY
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel su ti obeležene folije na neki način?Ivan75 je napisao:Završio, čekam da me zovu da pokupim atest...za dalje ćemo da vidimo
I aj slikaj izjavu iz BlackGlass-a
Mladen7 je napisao:Što se tiče ABS, odobrenja 3000din, obrade podataka 3300din, moj stav je sledeći, krajnje diplomatski
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ma kakvi...slikaću prvom prilikomGrujic je napisao:Jel su ti obeležene folije na neki način?Ivan75 je napisao:Završio, čekam da me zovu da pokupim atest...za dalje ćemo da vidimo
I aj slikaj izjavu iz BlackGlass-a
- Grujic
- Moderator
S jedne strane dobro, ako iz ma kog razlog nazad zameniš folije ne mora da se reatestira, a loše u smislu neozbiljno... Al dobro.
Slikaj pa okači, da vidim da li za početak uopšte to mogu da dobijem
Slikaj pa okači, da vidim da li za početak uopšte to mogu da dobijem
Pojavila se grupa na FB, protest, ja nemam profil na FB pa ne mogu da šerujem link lepo (i TT me zeza), potražite
@Grujic
Potvrdu B. Glassa su greškom zadržali a dali mi i kopiju i original saglasnosti iz Porsche Sever?!?! Sad sam provalio...A to su zapravo iz nekog razloga hteli da zadrže i to u originalu. Bunio sam se i tražio da mi bar kopija ostane ipak sam platio glupi papir a oni zadrže izjavu B.G. a ovo iskopiraju i daju mi i kopiju i original....dakle toliko veze nemaju šta zapravo treba da rade da je neverovatno.
Potvrdu B. Glassa su greškom zadržali a dali mi i kopiju i original saglasnosti iz Porsche Sever?!?! Sad sam provalio...A to su zapravo iz nekog razloga hteli da zadrže i to u originalu. Bunio sam se i tražio da mi bar kopija ostane ipak sam platio glupi papir a oni zadrže izjavu B.G. a ovo iskopiraju i daju mi i kopiju i original....dakle toliko veze nemaju šta zapravo treba da rade da je neverovatno.
- Grujic
- Moderator
Aj barem opiši šta je sadržala potvrda