A kod ovih samo pomeni mene i znace u koju grupu da te svrstaju.

I link ka fbThe main reason to protect your paint • this is what a bird dropping looks like magnified, and this is why once it's gone this far it can't be removed, it eats through the clear coat to a point that it can't be leveled • If you were to level this out, you'd be left with out clear in that particular area • Protect your Vehicles because birds don't care where they take a sh*t!
Hahhaha, bio sam tamo sinoc bas, ali nisam prao auto.schonenk napisao:Svratim danas do prerionice, ulazim i pitam se kako da ubodem pravu. pogledam levo stoji 7R plave boje sa ring nalepnicom. Tu pocnem balavim, zaboravio maltene kud sam krenuoReko, svraca li kod vas jedan odbojan tip sto vozi beli gti, a oni ko iz puske kazu nazalost da.
Izvucem se kod coveka malo na Milosa. Kao taj je vec kul tip, da nam da mu peremo automobil i nogama. Ispricasmo se tako podosta. Covek mi ljubazno rece nemoj dzaba da cekas, ovo cudo cu da perem do ponoci i gleda ka golfu. Ok, zakazem za mart naredne godine i tako se pozdravismo