Ne brže od života!
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Ne brže od života!
Mozda ja i gresim, ali ga vi preterujete.

- Prikačeni fajlovi
-
- uploadfromtaptalk1445994301233.jpg (58 KiB) Pogledano 945 puta
Pisanje po sirotinji?TDI napisao:Malopre nisam pricao o prosecnom Srbinu. Taj koji nema za sijalicu, daleko je ispod prosecnog Srbina.nuk napisao:Koji snob, ne verujem, treba ga obesiti, on se iživljava dok prosečan srbin nema ni za sijalicu da zameni
Hajde jedno pitanje za vas, pošto meni nije jasno? Zašto panduri zaustavljaju one mučenike koji voze cirkular sa kojim seku drva? Šta oni njima traže? Saobraćajnu za cirkular? Vozačku dozvolu? Cesto sam viđao da ih zaustave kada je vreme za secenje drva.
Jedino da ih zaustave, ako imaju kuci neisecena drva, pa da se dogovore za posao.
A ako i njima pisu kaznu zbog necega, a ni to me ne bi ni najmanje cudilo, to je ljudi pisanje po sirotinji da nema dalje...
Koja sirotinja ima samohodni cirkular?
Svi imaju kod kuce, odes u sumu, iseces drva, napakujes u oznacenu u legalnu prikolicu, sa svom signalizacijom, dovezes kuci i onda seces na stonom cirkularu.
I ovako cirkular sece samo, drva se svakako moraju prevesti prikolicom.
Poljoprivredne masine se prevoze do mesta na kome se radi, a ne da vozikas ti po magistrali tanjirace i slicno.
To sto se kod nas to radi, ne znaci da je to ispravno, a svakako, sirotinja tesko da ima para za tu masineriju.
Ili je sirotinja svako ko je zemljoradnik, po tvom misljenju?
Ja ne mogu da verujem sta ti izgovaras/pises.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mislim da si ti samo ljubomoran sto nemas cirkular.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ali ja imam cirkular 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Joj sirotinjo i Bogu si teska 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
@TDI, zvao bi te da objasniš devojci od 18 godina koja je udarila u neosvetljenu traktorsku prikolicu, kako tog seljaka ne treba kazniti jer nema para čovek.
Razmišljanja su ti potpuno pogrešna, a što je najgore nisi toga ni svestan.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Razmišljanja su ti potpuno pogrešna, a što je najgore nisi toga ni svestan.
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
TDI
Nemas pravo ti ovde nikog da nazivas tatinim sinom, narocito sto gomilu ljudi i ne poznajes i mozda ne znas kako su dosli do para, nisu svi koji imaju skuplji auto u toj kategoriji u koju ih ti svrstavas. Ne vozimo svi mi ovde kola od ni od 2000 eura, pa opet odrzavamo u ispravnom stanju, jer je to valjda najbitnije. A upravo ti kojima ne radi signalizacija a pritom za to znaju, su upravo od najbahatijih, jer ugrozavaju tudju bezbednost. Evo po selima a i po NS gomila biciklista vozi bez svetala, po mojoj proceni ne manje od 80%. I koje ue sad opravdanje, nemaju 200din? Za 200 din ugrozavas svoju i tudju bezbednost? To i sve ostalo sto se tice signalizacije sto je ocigledna posledica nemara treba najostrije kaznjavati i iskljucivati iz saobracaja.
Nemas pravo ti ovde nikog da nazivas tatinim sinom, narocito sto gomilu ljudi i ne poznajes i mozda ne znas kako su dosli do para, nisu svi koji imaju skuplji auto u toj kategoriji u koju ih ti svrstavas. Ne vozimo svi mi ovde kola od ni od 2000 eura, pa opet odrzavamo u ispravnom stanju, jer je to valjda najbitnije. A upravo ti kojima ne radi signalizacija a pritom za to znaju, su upravo od najbahatijih, jer ugrozavaju tudju bezbednost. Evo po selima a i po NS gomila biciklista vozi bez svetala, po mojoj proceni ne manje od 80%. I koje ue sad opravdanje, nemaju 200din? Za 200 din ugrozavas svoju i tudju bezbednost? To i sve ostalo sto se tice signalizacije sto je ocigledna posledica nemara treba najostrije kaznjavati i iskljucivati iz saobracaja.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Vazno da se uvek ima za cigare i pivo
Najveca misterija jos od piramida, niko nema para, a svi puse i piju 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I imaju za gorivo.
Posetite www.garaza.rs !
Ma to je sve sirotinja, sta je vama. Sinoc na pumpi, stane neka zeMska sa merdzom, koji kosta kao 4 moje astre i sipa za 500 dinara
Reko majstore kuda ide ovaj svet. On se smeje. Reko sipaj meni onda za crvenu, pa nek ide zivot.

Reko majstore kuda ide ovaj svet. On se smeje. Reko sipaj meni onda za crvenu, pa nek ide zivot.
To i nema neke veze.. Meni se već par puta desilo da razmenim 100-200eur i trošim po potrebi, i zasvetli mi rezerva i odem na pumpu, i pita pumpadzija koliko da sipa, i kažem mu "sipajte za 5000din." , a u džepu mi ostalo 2750din(sve sitni apoeni, a ja budala kontam da imam pare i za gorivo i još viška ). Kartice nemam. Naravno, blamaža skroz nepotrebno 

To dete je snob. Kupili mu mama i tada bicikl.Day Walker napisao:I sta da mu izleti dete na bajsu?
Da ga je samo zaradilo bilo bi pažljivije.

Pa on ne da nije manja opasnost u saobracaju, nego je enormno vecaTDI napisao:Nedaj Boze, zgazice ga, kao sto bi ga zgazila i kola. Ništa on nije manja opasnost u saobracaju od nekog drugog prevoznog sredstva.

Jbt, stakleni farovi su izbaceni da ne bi ubijali pesake, a ti govoris o samohodnim cirkularima

To veče kad je bio udes prošao sam neposredno posle u suprotnom smeru. Bila je gusta magla ali ni blizu od par metara, pre par desetina ali svakako nije bilo da se vozi 150, a verovatno je uzrok te prirode...
Sinoć je i preko fruške gore bila jaka magla, mnogo jača nego onda na autoputu, bukvalno se videla širina puta i desetak metara napred na nekim mestima. Sad je to doba godine, pogoduje magli, treba biti oprezan.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Sinoć je i preko fruške gore bila jaka magla, mnogo jača nego onda na autoputu, bukvalno se videla širina puta i desetak metara napred na nekim mestima. Sad je to doba godine, pogoduje magli, treba biti oprezan.
Sent from my D5503 using Tapatalk