Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Ne brže od života!

Post od TDI »

Trojanac,
Sada ti meni trpas usta ono sto nsiam rekao i izvrces stvari. Naravno da traktoristu treba kazniti. Ja ne poznajem nikoga ko ima traktor, a zivi lose, do te mere da ga mozes nazvati sirotinjom.

Evo iskreno da ti kazem, pa neka su mi razmisljanja kakva god da su. Odbijam da priznam da postoji takav mentalni sklop koji ce, eto, iz nemarnosti, a mogao je da ne dovede sebe i druge u opasnost. Uvek kada vidim na putu neko tehnicki neispravno vozilo, jedino sto mogu da pomislim da ga je vozaca neka velika nuzda naterala da ga vozi. A necu nikome da sudim, jer ja nisam ni zakon ni Bog.

Xeroj,
Ne sluzi on da se njime vozis auto-putem ili magistralom u drugi grad. To je za po lokalu, da se prebacis sa posla na posao. Nije od toga neka velika zarada. Menjao bi se taj sa tobom i sa mnom odmah, veruj mi.
Mnoge stvari se kod nas ne rade kako treba, za mnoge vecina ljudi nije ni u mogucnosti da radi kako treba.
A ti i kompanija stvari postavljate kao da smo mi najuređenija zemlja Evrope, a ne zemlja gde od 10, 1 zivi, ne zna sta ce sa parama, osmoro jedva kraj sa krajem sastavi, a samo oni znaju kako, a jedan je gladan.

Msm, hajde da pre svake polemike postavimo stvari prema situaciji, a ne da pricamo kroz neke imaginacije i pametovanja. To je smesno i preterivanje.

Dragvorl,

Ja sam iz njihovih razmisljanja samo to mogao da zakljucim. Tako moze da pise samo neko ko nikad nije osetio nikakvu muku i sve sto je hteo, imao je. Na stranu sto im je nacin pisanja kao da nisu odavde.
Nesipravnost vozila koja kod nas ucestvuju u saobracaju, jer jos uvek, iako se zadnjih godina taj prosenat smanjio, u velikom broju. Mnogo ljudi ima i dan danas koji kazu: ,,E cuje mi se nesto dole, ali nije strasno, nemam sada para da zamenim, zamenicu kad bude plata,,. Jos uvek je barem 50% automobila tehnicki neispravno iz nekog razloga. Ali opet kazem, odbijam da priznam, da neko ima para, a nece da zameni, nego eto, vozi tako neispravno.

Imao sam, tacnije moj otac, auto star 31 godinu, ali mu je uvek bila ispravna signalizacija, gume i trap. Do zadnjeg dana, dok je bio kod nas. Ali ne zbog zakona, nego upravo zbog nas.

I opet kazem, teoretski, po knjizi, sve ste vi u pravu. Ne sporim nista. Ali nam se praksa u zivotu ove nase zemlje, slabo poklapa sa teorijom.

Nikaragva, member,

I meni se desilo, ne jednom, nego 100 puta da stane ispred mene na pumpi, lik sa kolima koja kostaju kao 5 mojih i sipa za 500 dinara, pa i manje. Nista cudno. Kakva kola imas, nije merilo koliko imas novca. Koliko samo ljudi ima tako dobra kola, a zivi u supi.

Xeroj, trojanac,

Ranije je broj tih koji nemaju para, a voze se (a niko nema para, a svi se voze :D ), biomnogo veci, sto se videlo po guzvama u gradu. A sada nije toliko, jer verovatno stvarno nemaju para. Ranije udjes u Takovsku jedva, pa dok izadjes iz Kneza Milosa, prodje mladost. A sada je pesma u odnosu na tad, cak i radnim danima.
Poslednja izmena od TDI u 28 Okt 2015, 11:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Samo sam se nasalio sa tim primerom sa pumpe :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Baš me zanima da li bi TDI bio ovako bolećiv da negde u magli naleti na neosvetljen krš i npr razvali auto.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Naletao sam vise puta, evo skoro bas. I mogao sam da udarim, da nisam pazio. Ali magla, a ja prilagođavam voznju situaciji i uslovima. Moja signalizacija na kolima je uvek ispravna. A ma kolika da je magla, ne mogu da ne vidim taj neosvetljen auto. Brate, cuvaj se, pa će i Bog da te čuva.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pritom ispadne kriv jer je lupio nekoga otpozadi...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Paja napisao:Milioniti put - posedovanje kola nije socijalna kategorija.
Ako možeš da održavaš auto ispravnim u meri da ne ugrožava druge onda i vozi, ako ne možeš nemoj voziti.
Nema tu mesta za socijalne priče i patetiku.
Ovo je dobra poenta. Ja sam za vikend presao preko 500km sa drugim autom (ispravnim) posto meni se javlja ponekad neki zvuk pri kocenju (klaparanje - nekad i grebanje) bez uticaja na silu kocenja. Iako se to desava povremeno, nisam hteo da rizikujem i idem mojim kolima na put bez obzira na to sto dobro koci. Sa takvim stvarima se ne zeza, pa sam uzeo auto od brata. Takodje, ne bih da ga vozim ga ni po gradu dok ne otklonim problem - dovezao sam samo auto nazad kuci (i pored toga sto nije nista se culo na kocnici, imao sam bas solidan zent) i ne bih bas da vozim dok ne utvrdim sta se desava.

Ljudi nisu svesni kakve sve probleme mogu da naprave cak i kad im jedno stop svetlo ne radi, a kamoli da imaju neki problem sa kocnicama i slicno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ma svesni su al nemaju za sijalicu, a muka ih naterala.
Ko će nosi džakove s paprikama busom.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Paja napisao:
Day Walker napisao:I sta da mu izleti dete na bajsu?
To dete je snob. Kupili mu mama i tada bicikl.
Da ga je samo zaradilo bilo bi pažljivije. :D
:rofl: :rofl: :rofl:

Al ti rade klikeri Pajo, svaka čast. :D
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

McGruja napisao:O čemu ti pričaš? Ko je tebi bilo šta uradio?
Naravno da cu te banovati prvi sledeći put, jer nemam vremena i živaca da pokušavam više
Mislim da mu je ipak lakše da lupeta, jezičari i vređa ljude tastaturom. Ko se ne slaže je snobina, mnogo svira i razno.
@TDI
Vidi druže, svaka čast ali odsad moje postove ne čitaj, ja preskačem tvoje i sve u redu. Ako ja ne mogu da napišem nešto (ajd' da sam samo ja), a da ti ne puštaš jezik, onda to nije to.
Ni na ovo ne odgovaraj.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Kako možeš ti da mu zabraniš da odgovori? :)
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Paja napisao: Ko će nosi džakove s paprikama busom.
Ima i prikolica za cirkular.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Slika

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Taj rad
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

kakva bedna presuda, fakticki dobio 2 do 3 godine zatvora za jedno od najbahatijih ubistava u poslednjih par godina...
Odgovori