Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Ne brže od života!

Post od Kuzmanovic »

Ja i dalje mislim da su nasli nekoga ko ce "odlezati" to delo umesto stvarnog pocinioca, ali to je samo moje misljenje. :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

+1
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Nikolaa napisao:kakva bedna presuda, fakticki dobio 2 do 3 godine zatvora za jedno od najbahatijih ubistava u poslednjih par godina...
Daleko je ovo od najbahatijeg. Da nije bilo haosa u medijima ne bi dobio ni 3.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Kod nas je to pravosudje nekako smejurija. Ne konkretno ovaj slucaj, nego inace.

Nesrazmerno je.

Za neke, ajde da kazem banalne stvari, covek dobije 2 godina zatvora, a za bahato ponasanje koje je zavrsilo necijom smrcu, 4,5 godina.

Da li je to do dobrih advokata, ili sta je po sredi, nemam pojma.

Ovaj moj slucaj, nije imao advokata, nego su ga samo obavestili kada da dodje u zatvor :)

Elem, misljenja sam, da ako te neko nacepi u zivotu, sa razlogom ili ne, da se isplati da ga koknes. Samo pre toga proveris sa advokatom na koji nacin.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Upravo, sa saobraćajne strane nije ovo ništa posebno, čak je situacija granična...

Al je bežanje, vremenski prozor do objave ko je počinilac, redak auto, itd... Sve je to bilo jako specifično i logično medijski ispraćeno
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Paja napisao:
Nikolaa napisao:kakva bedna presuda, fakticki dobio 2 do 3 godine zatvora za jedno od najbahatijih ubistava u poslednjih par godina...
Daleko je ovo od najbahatijeg. Da nije bilo haosa u medijima ne bi dobio ni 3.
ne mislim u bukvalnom smislu, vec sto se tice saobracajnih nezgoda :D

velika kolicina alkohola, prebrza voznja, bezanje sa lica mesta, bezanje iz zemlje, zataskavanje, pretnja ocevicima...

sad kako su nam prodali tu pricu i dal je sve tacno samo odabrani znaju, bemliga, ovako po meni veliki minus za pravosudje.

ja bih samo ako se bezi sa lica mesta gde ima povredjenih i poginulih cepao minimum 10 godina zatvora. ovako ispada da ti je bolje da smugnes pa posle polako, nego da sacekas policiju i pomiris se sa sudbinom.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Ivan75 napisao:
McGruja napisao:O čemu ti pričaš? Ko je tebi bilo šta uradio?
Naravno da cu te banovati prvi sledeći put, jer nemam vremena i živaca da pokušavam više
Mislim da mu je ipak lakše da lupeta, jezičari i vređa ljude tastaturom. Ko se ne slaže je snobina, mnogo svira i razno.
@TDI
Vidi druže, svaka čast ali odsad moje postove ne čitaj, ja preskačem tvoje i sve u redu. Ako ja ne mogu da napišem nešto (ajd' da sam samo ja), a da ti ne puštaš jezik, onda to nije to.
Ni na ovo ne odgovaraj.
E pa odgovoricu! Taj isti McGruja je prvi vređao mene, kada mi je rekao da ulećem kao dete u maksi, npr. Bilo je i drugih sa slicnim fazonima. I to nije vređanje? I onda kada vam se odgovori isto, onda ste vi uvređene mlade, a ja sam repat i rogat. Ja ne mogu da verujem da toliki limeceri mozete da budete i ovoliko pokusavate da me napravite budalom. Preterali ste...Pitam se da li vasa ciničnost ima granicu?
Ali ja ipak mnoge stvari ovde ne gledam kao uvrede, jer mene niko ovde od vas ne moze isprovocirati i uvrediti. Taman posla.

A sto se mene i tebe tice, ako se ti meni lepo obracas, (kao sto nisi, nego si me podjebavao) ja ću tebi duplo lepše. I tebi i svima drugima. Ta varijanta i meni najvise odgovara. A ako ne moze, sto ti kazes, necemo nikako...Ja nisam svađalica, a ni provokator po prirodi i ne znam tako da komuniciram.

I jel čovek na ovom forumu sme drugacije da misli od Paje i kompanije, pa sve i da pogresno misli? A da mu ne budu zapusavana usta i ostale stvari?
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

TDI napisao:toliki limeceri
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

A sto ne citiras ono sto su oni rekli meni?
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ne smem druze banovace me zeleni Grujicici (mada i grujicd mi je sumnjiv da je njihov covek),vidis da se ostre na tebe jer si raskrinkrao sistem unutra.
Ako stignes da vidis ovaj post pre nego sto ga obrisu : Mesijo,vodi nas.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

:rofl: :rofl: :rofl: E ti si kralj! Uspeo si vec par puta da me nasmejes, od kada sam na ovom forumu. :kezo: :pivo:
Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ništa ja ne brišem

TDI, misliš da je to vređanje?
A nije samo reakcija na to što se ovde ponašaš ovako, i praviš svinjac u temi?

Otvori svoj forum, relativno je lako, plaćaj sve što ide uz to svakog meseca, nađi nekog da ti ga održava, pa tamo pravi vašar

Poslednji put, dosta sa tim.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Znaci kada mene neko podjebava, onda je reakcija, a kada ja odgovorim, onda sam ja provokator??? E dobro, time si sve rekao, to je vrh da nema dalje. Evo, sto se mene tice, vise neces imati problem. Ako se nekad omane ne zameri, ali trudicu se. Veruj da ni meni nije interes da se ovde prepirem, ni sa tobom, ni sa bilo kim. Jasno mi je kako stoje stvari i pravila. Bolje i nikako, nego ovako, ako biramo između dve krajnosti. :pivo:

E da, kada se vidimo sledeci put, ma kada to bilo, imas 3 piva na moj račun ili neko drugo pice, koje hoces. Samo me podseti, ako zaboravim.
Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Druze vodis bitku koju ne mozes da dobijes, ovo je PRIVATNI forum nekolicine drugara i to je to, oni odlucuju. Zato gledaj da izbegavas ovakve situacije.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Gde si video državni forum?
I ne razumem, šta vam nije jasno kad se zamoli da u temi Ne brže od života vi ne pišete gluposti?
Odgovori