Civic je vrlo dobar auto a ima ih dosta kupljenih ovde i sa relativno malom kilometražom. 1.8 je po meni daleko bolji izbor od dizela. Vozio sam sva tri a jednog i imam
Ako budžet dozvoljava a ne znamo koliki je, treba gledati 2009. i mladje, posle restylinga.
@Uros S Nisam iz Bloka, na lokaciji Konjarnik - Resnik, mada sam zadnjih par godina radio na kruzeru pa nisam fakticki ni bio kuci nesto puno
Budget je oko 6 000 €
Ima dva civica u komsiluku na Konjarniku, vlasnici su malo stariji i deluje mi da ih dobro odrzavaju pa cu ih pitati da li prodaju posto ih voze vec par pa cu onda da pogledam ove sa foruma.
Pregorela sijalica verovatno. Nazovi Tria pa pitaj, to bi trebali da imaju. Ili neku radnju koja prodaje za kosooke delove. Jel si skinuo da proveris da li je to ta sijalica za koju si napisao sifru?
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Njemu je bar servis blizu.
Ja moram ceo dan da odvojim kad idem na servis. Sreća pa mi šurak sa porodicom živi u Sremskim Karlovcima pa povedem i ženu i dete kod njih, pa spojimo lepo i korisno.
U današnje vreme kod nas treba kupiti akumulator sa što dužom garancijom zato što obično toliko izdrže . U svakom slučaju ne bih kupio bugarski za 6000, nekako mi to mnogo za neproveren brend.