@ljubitelj - sta tacno znaci to as 3? nikad nisam procitao nista o tim oznakama,,,
AS1 0-20% zatamnjenje, AS2 20-30, AS3 30+%.
Osim zatamnjenja oznacava i sigurnosne osobine stakla.
AS1 je staklo za vetrobran.
Koriste najveci svetski proizvodjaci stakla decenijama kao osnovu oznacavanja sirom sveta iako je izvorno americki standarda.
Slicno kao DOT oznaka na gumama, americki standard koji se prosirio na ceo svet i svi ga stavljaju na gume sirom sveta.
TheWickerMan napisao:Protest neće uroditi plodom nažalost, atest će morati da se radi ali bezobrazna je cena i previše. Folije na Alfi neću skidati do sledeće registracije za godinu dana, do tad će se znati šta će biti.
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Zna li se koliko Alfa trazi za papir?
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Nemam pojma, nemam nameru da atestiram iako su one najsvetlije. Biće skidanje i najverovatnije providne sa UV zaštitom. Ajd kad budem saznao javljam ti.
Ne bi trebalo samo protestvovati, treba odrediti i ciljeve. Recimo okrugli sto sa policijom i ABS. Pozvati i servise koji se bave stavljanjem folija itd itd. Argumentima pokazati da je cilj agencije uzimanje para a ne bezbednost na putu.
ps
Ja sa Zastavom 10 nemam šanse da dobijem taj papir o prepravci vozila.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Neki servisi kažu da su bili uključeni u priču, ali da ovi iz ABS nisu razumeli šta i kako... Ponavljam, navodno od 1.1.2016. se neće plaćati obrada dokumentacije po njima... ali dok se negde lepo ne objavi to ne verujem ništa.
Heinz napisao:Neki servisi kažu da su bili uključeni u priču, ali da ovi iz ABS nisu razumeli šta i kako... Ponavljam, navodno od 1.1.2016. se neće plaćati obrada dokumentacije po njima... ali dok se negde lepo ne objavi to ne verujem ništa.
TT
To znaci ovih 7000 manje? Onda cu i da razmislim o atestu.