Audi A4 B9
Re: Audi A4 B9
Enterijer je vise nego kvalitetan. Ne znam sta ti je odalo utisak nekvalitetnog enterijera? OK je da ti se ne dopada, ali da nije kvalitetan nema bas veze sa realnoscu.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
U poređenju sa konkurencijom je loš. Nemam razloga da hejtujem jer već danima čitam sve što mogu da nađem o njemu i ako me zanima model koji tek treba da se pojavi.
Veoma je ružan ali to je subjektivno... stari je recimo mnogo lepši. Jedino mi se dopala ručica menjača i digitalna tabla. Sve u svemu smor i totalno nezanimljiv auto.
Ne znam koji je genije smislio onu ručicu za otvaranje vrata
Koji je ovaj što si slikao... 2.0 ili 3.0? Sad se ne razlikuju...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Veoma je ružan ali to je subjektivno... stari je recimo mnogo lepši. Jedino mi se dopala ručica menjača i digitalna tabla. Sve u svemu smor i totalno nezanimljiv auto.
Ne znam koji je genije smislio onu ručicu za otvaranje vrata

Koji je ovaj što si slikao... 2.0 ili 3.0? Sad se ne razlikuju...
Iskreno mislim da je kvalitetniji od F30, a u C klasi se nisam nesto zadrzavao da bih mogao sa njom da uporedim.
Enterijer mi je mnogo lepsi uzivo nego na slikama, imam par zamerki ali mi je generalno dobar.
Meni je rucica OK, vec sam je imao na E46 pa mi nije neobicno.
Motor je 2.0 TDI 190 KS.
Enterijer mi je mnogo lepsi uzivo nego na slikama, imam par zamerki ali mi je generalno dobar.
Meni je rucica OK, vec sam je imao na E46 pa mi nije neobicno.
Motor je 2.0 TDI 190 KS.
Sigurno nije kvalitetniji i to već ne može da bude subjektivno. Ona plastika unutra je očajna ali dobro... nekom se to sviđa... nismo svi isti
Probaću 3.0 TDI čisto iz radoznalosti da vidim kako se vozi...

Šta je sa ručicom?
Ne znam da li zavisi od paketa opreme, ali ja na losu plastiku nisam naisao. A da je losa naravno da mi se ne bi svidela. Ako imamo nekoga u BGD sa F30 mozemo da ga merimo
Spoljna rucica za otvaranje vrata se povlaci na gore, a ne ka sebi kao sto je vecinom slucaj.

Spoljna rucica za otvaranje vrata se povlaci na gore, a ne ka sebi kao sto je vecinom slucaj.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Karavan duplo lepši od limuzine, što je kod Audija uvek bilo ( bar za mene ).
Poslednja izmena od TheWickerMan u 29 Okt 2015, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa kažite kvaka, kakva ručica
Kao na Lancii, otkud na E46 to?

Kao na Lancii, otkud na E46 to?
Pa vama vagenovcima je svaki auto iz grupe uvek najboljiMarkoni napisao:Ne znam da li zavisi od paketa opreme, ali ja na losu plastiku nisam naisao. A da je losa naravno da mi se ne bi svidela. Ako imamo nekoga u BGD sa F30 mozemo da ga merimo![]()

Dizajn je na mene ostavio jako loš utisak. Spolja je fejsliftovan stari sa elementima A3 limuzine a unutra enterijer iz Passata koji je ispao lošije i od originala

Koji crni vagenovac, izgleda da si ozbiljno shvatio neke moje postove u kojima sam se sprdao. 
Dobro, kao sto rekoh dizajn moze da ti se svidi i ne mora, ali auto je itekako kvalitetan.
Kao sto je vecini enterijer u A3 katastrofa, tako je meni vrhunski.

Dobro, kao sto rekoh dizajn moze da ti se svidi i ne mora, ali auto je itekako kvalitetan.
Kao sto je vecini enterijer u A3 katastrofa, tako je meni vrhunski.
Rijetko koji VAGovac ce reci da je bolji VAG u svemu, VAG auta su pretezno dobri u svemu ali nisu najbolji u nicemuFloyd napisao:Pa vama vagenovcima je svaki auto iz grupe uvek najboljiMarkoni napisao:Ne znam da li zavisi od paketa opreme, ali ja na losu plastiku nisam naisao. A da je losa naravno da mi se ne bi svidela. Ako imamo nekoga u BGD sa F30 mozemo da ga merimo![]()
Sent from my SM-N910C using TapatalkIsto tako je i na nemačkim forumima koje sam počeo da pratim malo aktivnije
![]()
Dizajn je na mene ostavio jako loš utisak. Spolja je fejsliftovan stari sa elementima A3 limuzine a unutra enterijer iz Passata koji je ispao lošije i od originalaAko su već kopirali BMW sa fiksnim ekranom navigacije, mogli su malo lepše da uklope. U odnosu na ovaj u A4 i onaj u C klasi ima stila.

A glupo je pricati o "dizajnu" kao bolji i losiji dizajn. Nekome je fica najlijepse auto a nekome ne. Meni se licno svidja recimo audi zbog "sleeper look" i enterijer. Na autoputu mi je lijepsi za voziti od BMW, Ali BMW je zanimljiviji cim su krivine i slicno. I Bmweovi sestaci su mi nekako bolji od Audijevih. A to sto si napisao od prilike vazi za svaki brendirani forum.
Ma salim se za vagenovacMarkoni napisao:Koji crni vagenovac, izgleda da si ozbiljno shvatio neke moje postove u kojima sam se sprdao.

Nije on nekvalitetan, kao sto nije ni u Passatu ali ja sam ocekivao vise... Od mog 320d je losiji bas sam zagledao dobro, iako je ovaj izlozeni A4 (2.0 252ks) mnogo opremljeniji i jedno 40% skuplji od mog auta. Kod BMW-a za nekih 1000 evra mozes i tablu da oblozis kozom kao u visoj klasi. Ne znam da li to ima A4 ali svaka 3ojka koju sam video a da kosta kao ovaj A4 (cak i manje) je imala.
Pre neki dan sam se sedeo u C450 AMG i tu sam ostao bez teksta... ni serija 3 (cak ni M koji sam vozio), ni A4 (Passat) ne mogu da joj pridju.
Mene Audi kao potencijalnog kupca nije ubedio da izdvojim +XYk evra za taj auto dok me je Merc bacio u dilemu.
Ako napravis losije od prethodnog modela, onda je to fail. Kao sto su B8 i C6 dominirali u odnosu na E90 i E60 tako sad BMW ima prednost.DasAuto napisao:A glupo je pricati o "dizajnu" kao bolji i losiji dizajn. Nekome je fica najlijepse auto a nekome ne. Meni se licno svidja recimo audi zbog "sleeper look" i enterijer. Na autoputu mi je lijepsi za voziti od BMW, Ali BMW je zanimljiviji cim su krivine i slicno. I Bmweovi sestaci su mi nekako bolji od Audijevih. A to sto si napisao od prilike vazi za svaki brendirani forum.
Nije mi jasno da toliko nemaju maste nego iskopiraju enterijer iz Passata... Ako je za utehu, lepsi je od C7 ali to zaista nije tesko

Dosta se slazem sa Floydom, mada cekam test voznje da bi doneo konacne odluke.
Ja jesam naklonjen Audiju ali daleko od toga da sam pravi fan boy, itekako volim da vozim i druge brendove i realno rasudjujem svacije prednosti i mane...
Pa tako najiskrenije mislim da je Audi sa predhodnom verzijom A4 B8 (koji sam logicno i kupio zbog toga), bukvalno oduvao konkurenciju i stvarno ga smatram ubedljivim predvodnikom u klasi te generacije.
Medjutim, na zalost u novom A4 ne vidim ni u tragovima tu lidersku poziciju. Ocekivao sam mnogo vise, smeta mi previse prepoznatljivih detalja iz Pasata, smetaju mi neka dizajnerska resenja koja mi bodu oci, smeta mi sto su odustali od pravca "nabudzenih" enterijera, smeta mi sto su uveli ovakav fiksni ekran.....
Sacekacu da ga provozam i steknem pravi utisak, mozda se nesto i promeni u mojim stavovima, medjutim za sad mi je C klasa ubedljivi prednodnik klase bez konkurencije.
Ja jesam naklonjen Audiju ali daleko od toga da sam pravi fan boy, itekako volim da vozim i druge brendove i realno rasudjujem svacije prednosti i mane...
Pa tako najiskrenije mislim da je Audi sa predhodnom verzijom A4 B8 (koji sam logicno i kupio zbog toga), bukvalno oduvao konkurenciju i stvarno ga smatram ubedljivim predvodnikom u klasi te generacije.
Medjutim, na zalost u novom A4 ne vidim ni u tragovima tu lidersku poziciju. Ocekivao sam mnogo vise, smeta mi previse prepoznatljivih detalja iz Pasata, smetaju mi neka dizajnerska resenja koja mi bodu oci, smeta mi sto su odustali od pravca "nabudzenih" enterijera, smeta mi sto su uveli ovakav fiksni ekran.....
Sacekacu da ga provozam i steknem pravi utisak, mozda se nesto i promeni u mojim stavovima, medjutim za sad mi je C klasa ubedljivi prednodnik klase bez konkurencije.
Biće on verovatno super za vožnju... nije to problem. S4 bi trebao da bude i brži od C450 i 340i koji su isti. RS4 planiraju da spuste ispod 4s do 100... ozbiljna mašina u najavi.
I do sada su te jace verzije bile brze, pa ih skoro niko ozbiljan nije okarakterisao kao super za voznju, obicno da su dosadni i da beze preko nosa.
B9 mi je veliko razocarenje posle B8, a na ovoj Markonijevoj slici me ova ventilacija potseca na neki Saab od pre 10 godina.

B9 mi je veliko razocarenje posle B8, a na ovoj Markonijevoj slici me ova ventilacija potseca na neki Saab od pre 10 godina.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.