TV - Audio - Video - bela tehnika
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
https://www.youtube.com/watch?v=8hOC4cTQ7L0
Ma tu sam ja nego sam iskulirao neko vreme...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
grujicd napisao:Umesto besmislenog ulaganja u UHD bolje uložiti malo u zvučnu komponentu ugođaja. Ako ništa drugo bar dobar stereo, i to će već da preporodi šta god da se gleda na televizoru. Doduše na Hi-Fi tek mogu da se potroše pare, ali valjda može da se sklopi i nešto za manju sumu.

Pogotovu ako se koristi radio mod i slusa muzika.
branja napisao:Flojde jel saljete sms na BN tv
Poslato sa Lumia 925

Pomešao si me sa nekim... ja nisam sa Kordunabranja napisao:Flojde jel saljete sms na BN tv
Poslato sa Lumia 925

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koji?Xepoj87 napisao:Ima ih jos sa 5.1.
Danas sam provrteo sve kanale...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sve iole veće dijagonale su totalno besmislene bez (bar) HD kanala. A i taj im HD baš i nije neki, velika razlika je kada pustiš neki film u HD-u i ovo što oni na kablovskoj zovu HD-om...
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jeste, meni sad dodje da vrnem staro crt Sony kad vidim kakav je kvalitet na totalu.
Sta biste uzeli za ozvucenje? Bezicni zvucnici recimo ili nesto tipa 2 stereo zvucnika?
Poslato sa Lumia 925
Sta biste uzeli za ozvucenje? Bezicni zvucnici recimo ili nesto tipa 2 stereo zvucnika?
Poslato sa Lumia 925
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam svoj TV povezao na neku stariju Samsung mikro-liniju sa dva eksterna zvučnika od po 20 ili 25 (nisam siguran koliko tačno) pravih W i to mi je sasvim dovoljno. Zvučnike sam stavio ispod televizora levo i desno. Dobio sam tako i basove i puno kvalitetniji zvuk. Ništa spektakularno ali daleko bolje od ovih ugrađenih "pijaca radio" zvučnika. Ako imaš nešto slično probaj prvo da povežeš i čuješ kakav je zvuk, pa tek onda razmišljaj o još boljem... 

Ja sam napravio lampasko stereo pojacalo u ultralinear rezimu izlazne pentode, povezao TV koji ima audio izlaz na SCARTu sa posebnom regulacijom jacine u odnosu na glavnu regulaciju, na lampas povezao "spatial" par zvucnih kutija (fabrickih) sa po 2 zvunicka u svakoj koji imaju fazno pomeranje.
Tako se pre 60 godina pravio surround zvuk bez procesora zvuka samim konstruktivnom nacinom spajanja zvucnika. I danas odlican zvuk daju ti oldtimeri.
Sve zajedno lepo zvuci uz HD DVB S2 programe a pogotovu lepo kao DVB S radio. Srecom pa ima oko 650 programa, uvek se nadje nesto interesantno.
Sam TV ima vrlo dobar 2.1 zvuk ali je meni ugodniji po uvo i lepsi dobar lampaski zvuk.
Tako se pre 60 godina pravio surround zvuk bez procesora zvuka samim konstruktivnom nacinom spajanja zvucnika. I danas odlican zvuk daju ti oldtimeri.
Sve zajedno lepo zvuci uz HD DVB S2 programe a pogotovu lepo kao DVB S radio. Srecom pa ima oko 650 programa, uvek se nadje nesto interesantno.
Sam TV ima vrlo dobar 2.1 zvuk ali je meni ugodniji po uvo i lepsi dobar lampaski zvuk.
Kako bre nije?nuk napisao:Ajde, ajde, nije to sramota

Naše programe sam pre svega uzeo zbog sporta koji je na lokalnim kanalima baš loše zastupljen... posebno ono što mene zanima. Pored toga pogledam neke emisije na B92, AJB, N1...