Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Meni se recimo ne svidjaju, bolje su mi teledial, a nadam se da ce biti i neka multispoke.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Felne su odvratne, a to sam napisao čim sam ih prvi put ugledao. Čak ni vreme nije učinilo da se taj utisak ublaži...
A što se ovoga tiče:
Mislim da nisi u pravu, jer je poslednjih godina dosta proizvođača (pre svih Citroen) izbacilo nekoliko modela felni vrlo originalnog dizajna, koje su pobrale skoro pa nepodeljene simpatije...
A što se ovoga tiče:
starac vujadin napisao:
Mnogo ste konzervativni i slepo se držite vladajućih trendova dok "neko odozgore" ne saopšti da je vreme za nešto novo.
Mislim da nisi u pravu, jer je poslednjih godina dosta proizvođača (pre svih Citroen) izbacilo nekoliko modela felni vrlo originalnog dizajna, koje su pobrale skoro pa nepodeljene simpatije...
Stvar ukusa. Verovatno je kvalitet na strani Farme i Velikog Brata, jer se nepodeljeno sviđa većini našeg naroda, a ne klasika, džez, čitanje knjiga, šah...
Tapatalk
Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ove koje su izbacili sa novom Astrom su brutalne...
Dakle, mi smo seljoberi, a vi kukturna elita koja kapira lepotu ove felne? Daj bre Nidzo, ne kenjaj leba ti, pa tako je Multipla olicenje lepote, samo vecina koja gleda Velikog Brata i Farmu to ne kapira 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ček bre Heroj,ima ljudi koji su Multuplu kupovali novu, i to ih nije baš malo 
Nidžo, malo preteruješ, meni se felne sviđaju ali nisam oličenje kulture nimalo
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic

Nidžo, malo preteruješ, meni se felne sviđaju ali nisam oličenje kulture nimalo

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Meni se ne dopadaju.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
+1Xepoj87 napisao:Dakle, mi smo seljoberi, a vi kukturna elita koja kapira lepotu ove felne? Daj bre Nidzo, ne kenjaj leba ti, pa tako je Multipla olicenje lepote, samo vecina koja gleda Velikog Brata i Farmu to ne kapira
Sent from my Sony
Brzine idu u H-a !!!

Pitajte žene dal' im se sviđa Multipla

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
E34 sam pomenuo zbog perioda kada se proizvodio, felne bi po meni bile idealne za neki auto iz tog vremena.starac vujadin napisao:Aftermarket ponuda felni za BMW, bilo kog tipa, je toliko široka i bogata, tako da time ove felne i nisi baš "spustio" time što si ih uporedio sa e34...Risto napisao:Ne znam starce, meni lice na neke aftermarket felne za BMW e34![]()
Mnogo ste konzervativni i slepo se držite vladajućih trendova dok "neko odozgore" ne saopšti da je vreme za nešto novo.
Sve je stvar ukusa, lako bi ja stavio lepse felne

Felne su stvar ukusa, nekome se sviđaju, nekom ne, to je u redu. To što se nešto milionima sviđa, nije argument - to je poenta posta.
Kao i čitav automobil, treba ih videti uživo, treba ih videti i dok je automobil u pokretu. Bezveze je donositi zaključke sa nepotpunim inputom.
Kao i čitav automobil, treba ih videti uživo, treba ih videti i dok je automobil u pokretu. Bezveze je donositi zaključke sa nepotpunim inputom.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol