Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od Xepoj87 »

Cini ti se, lik mi je blicnuo 3 puta, otprilike u slicno vreme kada se Peugeot ubacio ispred mene, mozda sekund, 2 ranije.
Apsolutno nisam pratio lika tada, ocekujuci da ce ili da saceka ili da obidje praznom desnom trakom.
Kada sam video da je u desnoj traci, nije mi ni na pamet palo da ce da uleti ispred mene.
Da tebe pitam, posto imas iskustva sa raznim ljudima vezano za kola...sta bi bilo da je on mene udario?
Da li bi se to zavrsilo na ogrebotini ili bi moglo da se zavrsi i nekontrolisanim okretanjem pri 110 km/h?
Mene je najvise pogodilo kada sam skapirao sta je moglo da bude.
A pitaj Milosa sta sam uradio kada nas je Stilo isekao, da ne bude da ja cim me neko iznervira, izlazim da ga bijem.
Prva reakcija iz mog iskustva, jeste da zaustavim drugo vozilo, da ako je doslo do sudara, zovem pandure.

Video je na unlisted, niko bez linka ne moze da ga vidi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa ne moze u pretrazi, ali moze da iskopira link i stavi na portal. Bolje ga skloni.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Sto jes, jes.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jedan vrlo glup detalj je izlazak iz kola da mu nešto objasniš i kao fol pretis i mašeš rukama. Pametnije je ne izlaziti iz auta ako nemaš nameru da se fizički obracunaš. Jer kad izađeš , onda nema nazad. Em si pogrešio, em se još junačiš. Imao si sreće ovaj put :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ponoviću da je ovde jedina zaista nedopustiva stvar ovo zaustavljanje na sred mosta i to u levoj traci. Mogao je da strada neko ko nema nikakve veze sa ovom situacijom.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Sa Stilom je bila situacija da je ukljucio 4 migavca i prestrojio se u krajnju desnu traku da izadje prvo da pogleda branik,a do tad su ovi sa Stilom videli nas da izlaze iz kola i zbrisali.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

member napisao:Jedan vrlo glup detalj je izlazak iz kola da mu nešto objasniš i kao fol pretis i mašeš rukama. Pametnije je ne izlaziti iz auta ako nemaš nameru da se fizički obracunaš. Jer kad izađeš , onda nema nazad. Em si pogrešio, em se još junačiš. Imao si sreće ovaj put :)
Ja sam izasao iz kola i dosao do njega, otvorio mu vrata i pitao ga da li je normalan, da tako sece kola pri 110 km/h i da smo mogli obojica da stradamo da me je malo vise udario.
Onda je on rekao da me nije udario i da me je namerno isekao jer nisam hteo da se pomerim.
Tada sam ga jos dodatno napusio i otisao da pogledam branik sa desne strane i dobacio mu jos jednom da je debilcina, seo nazad u kola i otisao.
Sve to je trajalo tacno 25s.
Nije to sve bilo tim recima, ali je sustina ista.

Ne znam sta bi ti uradio da te neko tu udari i produzi?
Imao sam i takve situacije i u jednoj sam najebao, gde je lik popravio svoj auto, a policija ga nasla posle mesec dana(obicno traje 2 meseca kada neko pobegne sa lica nesrece da ga pronadju, uzmu izjavu i naprave zapisnik) i on sve porekao, na njegovom automobilu nema dokaza za moju tvrdnju i eto meni 700e ni zbog cega.
Od tada jurim i zaustavljam ljude svaki put kada me udare.

Cek, ja sam tek sada skapirao...jel ti to meni govoris da sam pogresio sto ga nisam prebio?
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Da rezimiramo:

1. Zaposeo si levu traku dok je desna slobodna, zadržavaš čoveka iza sebe ko zna koliko, nije ni važno
2. Čovek video da nemaš nameru da se skloniš i obišao te je sa desne strane (i sam to radim kada ljudi ne reaguju na blicanje, sirenu, itd)
3. Isekao te je, ali niko sem njega ne može da zna da li je imao nameru da te iseče ili ne: samo uslovno to što je uradio nije u redu, s obzirom na okolnosti u koje si ga ti stavio
4. Zaustavljaš kola na sred autoputa, u levoj traci
5. Izlaziš iz kola da se razračunaš sa čovekom, kog si zadržavao u levoj traci ko zna koliko, jer te je obišao da desne strane
6. Očigledno si apsolutno nesvestan koliko je loše to što si uradio pod stavkama 1, 4 i 5, ti si ubeđen da je ovakvo ponašanje u redu čim kačiš snimak

7. Neophodno je da podebljam 6, jer treba pročitati najmanje 2x.

Da si moje dete, ne bi video taj Mercedes niti bilo koji drugi automobil iznutra sa vozačke pozicije narednih godinu dana. Zamišljam da slučajno vidim takav snimak koji bi u teoriji okačio moj Andrej: oduzimam mu kola, prodam auto, sklanjam 2000€ sa strane da mu dam kroz 12 meseci da kupi sebi auto. Dotle GSP. Ni za taxi mu ne bih dao pare.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

+1 kao kuća.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

:plusone:
I ne želim ti , ali je po tvom ponašanju evidentno, da jednoga dana naletiš na nekoga ko baš nije raspoložen da trpi napušavanja a sposoban je da te na razne načine onesposobi (korektno rečeno).
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Haha, Nidzo ukljuci mozak, molim te.

Sent from my Sony
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ja sam mislio da si svestan koliko je ludacki to sta si uradio al da si u fazonu jebiga sta cu al sad vidim da trazis opravdanja za svoje postupke sto ce reci totalno si nerealan. Alo u levoj traci na autoputu? Pa u zaustavnoj da si ovo uradio bilo bi opasno.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne postoji zaustavna traka na Gazeli.
Jos jednom, jel sam trebao da ga pustim da ode?

Koliko puta su ljudi ostali u levoj traci kada se sudare u sred bela dana, a ne u 12 uvece?

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Velja napisao:To bi Paja trebao da nam definiše sa pravne strane.
Član 131 ZKP-a

Ako se pojavi sumnja da je isključena ili smanjena uračunljivost okrivljenog, da je okrivljeni usled zavisnosti od upotrebe alkohola ili opojnih droga učinio krivično delo ili da je zbog duševnih smetnji nesposoban da učestvuje u postupku, organ postupka će odrediti psihijatrijsko veštačenje okrivljenog.

Ako se pojavi sumnja u sposobnost svedoka da prenese svoja saznanja ili opažanja u vezi sa predmetom svedočenja, organ postupka može odrediti psihijatrijsko veštačenje svedoka.
Što se mene tiče sve je bilo nenormalno. Ko dva ovna na brvnu.

1. Vid seljaka u crnoj mečki neče se skloni.
2. Vid budale što mi blica.
1. Saću ga isečem da me zapamti.
2. Kadar nevera. Saću mu jebem mater
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

:D

Послато са GT-N7100