Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Re: Dobro veče

Post od branja »

Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa jesu brzi i Marquez i Lorenzo trenutno, ali kakve veze to sad ima sa tim sto je Marquez slinavko spanski i sto se vise bavi Rossijem nego samom trkom.
Rossi je bio brzi u prvom delu sezone, ovi su sad, bas zato je i glupo da Marquez zadrzava Rossija, nego iskompleksirana slina. :D

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kafa:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:kafa:
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

@Velja OK bi bilo da je Markez vozio svoju trku i da se borio sa Lorenzom kao što je posle i sa Rosijem, šaban je jer umesto da juri prvu dvojicu on usporava Rosija, budući da pratim Live timming jasno se vidi da je namerno usporavao vremena po sektorima svaki put kad je bio ispred Rosija, dok je leteo svaki put kad ga je Rosi obišao.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Veljo, pogledaj ponovo početak trke do pada i poprilično je očigledno šta se dešavalo.

Jedno je trkanje, drugo su provokacije i usporavanja. Zna se kakav se odnos ima prema vodećim u šampionatu, bio brži ili ne. Važi za sva auto moto takmičenja.

Ne znam koji je to direktor Yamahe kritikovao Rossija, kada je juče bila vest da razmišljaju da otpuste Lorenza zbog izjava u korist drugog, a protiv svog tima. Možda je samo medijski spin...

Lorenzo je izgubio svoj rejting kod svoje publike zbog izjava poprilično. Moji drugari koji vatreno prate Moto GP su se strašno razočarali.

Tapatalk
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

Znači kad nisi brži ili nemaš rešenje za protivnika ti ga šutni da padne... bravo za talijansko govno i bravo za sve koji ga opravdavaju.
Samo da dodam da nisam vatreni Markez navijač, ja volim Hondu i nju pratim i za nju uvek navijam a ovo je moj komentar za situaciju koja se desila, nebitno koji su vozaci u pitanju niko nema pravo da se igra tudjim zivotom i namerno ga obori... Rosi je previse sebi dao za pravo i zato je kaznjen i zato ce izgubiti titulu.

Lin Jarvis je rekao da ako se studira trka i svi potezi Markeza necemo pronaci nista nedozvoljeno i osudio nesportski potez udaranja nogom koji je doveo do pada drugog vozaca zbog cega ga je komisija i kaznila.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ja uvek oslanjam auto na rucnu kad je neravan teren. I to rucna pa stisnem kvacilo, jer parkirna k9cnica je parkirna kocnica kao sto joj ime kaze.Bat, trpe opruge na plivajucem zamajcu kada se oslanja na menjac. Samom menjacu nece nista faliti to je sigurno, ali zamajac ce se sa godinama "olabaviti".
Cak sam siguran da je cale zeznuo zamajac na svom autu jer mu je svaku noc stajao na blagom nagibu na menjacu odnosno zamajcu.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

A gde ga je udario nogom?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Mislim da to nije moguće da sjebe zamajac

Ostavljam auto u samo u brzini uvek kad ima nekoga ko može da me čukne, bolje će upiti udarac u odnosu na to kad je ručna podignuta
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

@Veljo jel ti čitaš šta mi pišemo?

M9
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

veljabandit napisao:Znači kad nisi brži ili nemaš rešenje za protivnika ti ga šutni da padne... bravo za talijansko govno i bravo za sve koji ga opravdavaju.
Samo da dodam da nisam vatreni Markez navijač, ja volim Hondu i nju pratim i za nju uvek navijam a ovo je moj komentar za situaciju koja se desila, nebitno koji su vozaci u pitanju niko nema pravo da se igra tudjim zivotom i namerno ga obori... Rosi je previse sebi dao za pravo i zato je kaznjen i zato ce izgubiti titulu.

Lin Jarvis je rekao da ako se studira trka i svi potezi Markeza necemo pronaci nista nedozvoljeno i osudio nesportski potez udaranja nogom koji je doveo do pada drugog vozaca zbog cega ga je komisija i kaznila.
Verovatno si se mnogo puta sreo u i civilnom saobraćaju sa vozačima koji ne prave nikakav formalni prekršaj, ali u suštini prave gora sranja nego ovi koji prave prekršaje. Da li te je nekad nervirao neko ko vozi nejednakim tempom, leluja u svojoj traci, vozi na samoj liniji isprekidane linije pa imaš manje mesta da ga obiđeš, da ti neko ubrzava dok ga pretičeš, da neće da se skloni iako ti neko ide u susret...
Tako je i ovde bilo. Ima negde na internetu dobra video analiza gde je pobrojano 8 ili 9 puta šta je uradio Markez što se smatra nefer i prljavom vožnjom (ulazak u putanju protivnika pred sam ulazak u krivinu i sam izlazak iz krivina, proklizavanje svog motora u bok suparnika, itd...).

Trebalo je obojicu kazniti.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Velju boli sto Rosi vise nije u Hondi :mrgreen:

Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:masem: :kafa: Slika
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja danas Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odgovori