Dobro veče
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Dobro veče
https://www.youtube.com/watch?v=b-asB7sfoxM
risultato finale è di 2 stelle
kakve kante..
kakve kante..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Da, ali na plazi nema betonskih zidova u koje mozes tako da udaris 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ji 4Tze napisao:https://www.youtube.com/watch?v=b-asB7sfoxM
kakve kante..
Zamisli tek da je natovaren, što mu je i namena pored ostalog.
Ja ne znam stavi pricate, soferka je ostala citava 

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Imao sam prilike sve da ih provozam. Jakooo lose. Ali kapiram da imaju svoju ciljnu grupu i da ce se prodavati.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nema kraja lebtejebo.
Nikolić je obećao da će u naporima koji doprinose izgradnji društva uvek imati njegovu podršku, kao što je ima i čitava akademska zajednica.
Jel' i sad nekom smešan ovaj dole potpis?

Jel' i sad nekom smešan ovaj dole potpis?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li je istina ovo sto pise jedan lik na b92 za Fiat :
Proizvodnja u Kragujevcu je skoro sasvim stala i ovo je potez ocajnika iz vlade koji grade Potjemkinova sela i pokusavaju da sprece neizbezno, a to je totalni slom drzave i citavog drustva. Vecina masina je vec popisana i seli se iz Sumadije u Brazil, a proizvodnja iz KG se vec premestila u Tursku, gde se radi 500X i novi Tipo.
Proizvodnja u Kragujevcu je skoro sasvim stala i ovo je potez ocajnika iz vlade koji grade Potjemkinova sela i pokusavaju da sprece neizbezno, a to je totalni slom drzave i citavog drustva. Vecina masina je vec popisana i seli se iz Sumadije u Brazil, a proizvodnja iz KG se vec premestila u Tursku, gde se radi 500X i novi Tipo.
Kakav je mrak u Srbiji, i kako se sve kontroliše od informacija, ne bi me čudilo da je tačno.
Ipak, malo mi je verovatno da bi to uspešno sakrili
Ipak, malo mi je verovatno da bi to uspešno sakrili
Pre verujem da jeste istina, nego da nije. Cenzura je dala kontraefekat. Ali koga briga sta ja mislim, kada 40% Srbije svrsava na to kako je Nikolic pocasni hirurg i kako je Aleksandar rekao MMFu NECU da povecam plate onoliko koliko vi hocete 

Poslanik PUPS za 2 godine u Skupštini samo rekao - Ovde je promaja!
Celo jutro citam vesti,osecam se kao da je sve njuz.net , nekako mi sad zao sto i ja nisam poslanik
Celo jutro citam vesti,osecam se kao da je sve njuz.net , nekako mi sad zao sto i ja nisam poslanik

Poslednja izmena od Milos u 01 Nov 2015, 08:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa i jeste sve postalo
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
To pisu vec 100 put od kako je krenula proizvodnja u KG. Na ovom forumu sam procitao barem 10 puta. Debilcici odrasli u komunizmu znaju samo da fabrika mora da radi u 3 smene, a sta cemo sa zalihama gotovih proizvoda jebiga. Proizvodnja se organizuje prema potrebama. Kada kolicina narucenih vozila bude dovoljna, pokrenuce proizvodnju i pozvace radnike da ih naprve.Ogi napisao:Da li je istina ovo sto pise jedan lik na b92 za Fiat :
Poslednja izmena od Dzoni_m u 01 Nov 2015, 08:46, izmenjeno 1 put ukupno.