Zatamnjena stakla
-
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 18:52
- Garaža: Peugeot 307 2.0 Hdi
Re: Zatamnjena stakla
Danas ko je gledao SAT emisiju pricali su ponovo o folijama! Jos uvek traze nacin kako da usaglase zakon i sve ostalo sto ide uz to! Nemojte ljudi skidati folije dok sve to ne bude zvanicno i dok ne vidimo sta ce biti, zakon ce se izglasati tek sledece godine kako oni kazu februar mesec! Do daljnjeg slobodno sa folijama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alvirko ih je solidno isprozivao, iznad ocekivanja 
Mislim da trenutno jedini ozbiljan problem mogu da budu upadljivo tamnija stakla u ravni vozaca.

Mislim da trenutno jedini ozbiljan problem mogu da budu upadljivo tamnija stakla u ravni vozaca.
Ništa novo nisu rekli.
Pa kenjaju u prazno da bi opravdali svoje postojanje, a kada ih za divno cudo alvirko pita zasto je njihov radni sat skuplji od sata hirurga on kaze "E ali tu radi dvojica.". 

- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
A i ta dvojica imaju radni sat 3000,a hirurg 500 dinara.Ma kako bi ja te lešinare počistio,mamicu im uštogljenu našli na muci ovog naroda da se bogate.
Sony Xperia M4 Aqua
Sony Xperia M4 Aqua
O zatamnjivanju stakala se prica i polemise unazad bar jedno 10 godina. Kao da je to tako goruce pitanje od presudnog znacaja.
Politicki gledano cim se pocne malo vise o bitnijim stvarima pricati odmah na povrsinu izadju neke stvari koje se prvo moraju resiti.
Tako da cim se pocelo intenzivnije pricati o registraciji i nelogicnostima za odmeravanje luksuza odmah su se pojavile prece stvari za resavanje.
Politicki gledano cim se pocne malo vise o bitnijim stvarima pricati odmah na povrsinu izadju neke stvari koje se prvo moraju resiti.
Tako da cim se pocelo intenzivnije pricati o registraciji i nelogicnostima za odmeravanje luksuza odmah su se pojavile prece stvari za resavanje.
I koliko te sveukupno iskostalo?
Nešto ispod 13000...bruka...i što je najbitnije uopšte nisam "miran" jer će stoka da natripuje reatest, osećam. Ama ništa ne dokazuje da su folije na autu one o kojima se u atestu govori. Nema nikakvog markiranja. Seljana bre, samo da ti nabije ruku u džep.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja i dalje ne razumem, prvo da li imas folije napred ? Drugo, sta kao hocu da uradim atest, sve platim i ustanove da mi nije dobar odsjaj ? Onda, kako lik iz garaze da mi da bilo kakav papir ? Sta kao svi su radili i uzeli fiskalni ?
Likove iz garaža zaboravi, zato i postoji atest. Nisu registrovani...
Napred nema ništa, probao sam da se provučem s providnom na šoferci i nije uspelo, samo su tu zaustavili proceduru, rekli mi da to skinem i to je to. Ovo bi bilo isto i za odsjaj, ne bih prošao. Do 15% je propisana refleksija, folije su Llumar, uklapaju se u propis. Vidiš da nisu ni precizirali procenat zatamnjenja, samo "više od 30%". Neki debil to sastavlja, kako treba da izgleda. A propust kod obeležavanja folije je tek genijalan. Dobro da su ukapirali da naglase da je sve iza B stuba inače eto mene opet s folijama svuda
Što se fiskalnih tiče, AMS mi je za ispitivanje sv. propustljivosti izdao paragon blok a ne fiskalni...do 00
Napred nema ništa, probao sam da se provučem s providnom na šoferci i nije uspelo, samo su tu zaustavili proceduru, rekli mi da to skinem i to je to. Ovo bi bilo isto i za odsjaj, ne bih prošao. Do 15% je propisana refleksija, folije su Llumar, uklapaju se u propis. Vidiš da nisu ni precizirali procenat zatamnjenja, samo "više od 30%". Neki debil to sastavlja, kako treba da izgleda. A propust kod obeležavanja folije je tek genijalan. Dobro da su ukapirali da naglase da je sve iza B stuba inače eto mene opet s folijama svuda

Što se fiskalnih tiče, AMS mi je za ispitivanje sv. propustljivosti izdao paragon blok a ne fiskalni...do 00
Meni tebe zao , dobar si covek , a pokusavas na lepo sa njima .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dakle, skinem svuda osim pozadi folije, uradim atest i vratim folije? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja moram i točkove da vraćam onda.
Izgleda da ću da skidam folije, Toyota posle 8 dana još nije izdala papir.
TT
Izgleda da ću da skidam folije, Toyota posle 8 dana još nije izdala papir.
TT