Upravo to, kad sam pročitao da i ti i Ivančo pljujete Syneris, automatski sam odustao od nje i merkam Savu. Možda bude i nešto bolje, proleće je dalekodag81 napisao:
Sto se polemike tice, ja sam stava neka kupi ko sta voli i moze, ko hoce savet neka poslusa, ko nece neka kupi sta misli da valja.
Tu gumu vozim toliko "blago" da voznju ne moze da isprati 95% automobila na putu po planinskim krivinama, na 30C. da ne bude zabune. Ja volim krivine i nimalo ne stedim gume i tada obozavam da vozim do limita koji omogucava put.dag81 napisao: Ovo sto pise ljubitelj za Saver 2(tj e3a koja se zove saver ili misli na Saver+), jednostavno me dovodi do zakljucka da tu gumu nije vozio ni malcice ostrije, nije skretalo...na 30c. Jer guma cvili i pri skretanju sa semafora u ulicu kad upekne.
A zar @ljubitelju ne vozis Savu adapto ili sam pobrkao da si pisao ti.
ljubitelj napisao:Da pogadjam, prednji pogon?
Ocekivano je da proklizava sa svakom gumom na takvom usponu u tim uslovima, tako opterecen prema opisu auto se uzbrdo vozi u rikverc...ako je prednji pogon to su vec granicni uslovi.
Jos ako je rastresita podloga tipa sljunak tek je onda mala sansa pokrenuti takav auto bez proklizavanja po mokrom na usponu.
Dodatno, na moru je cesto situacija da kisa na put povlaci sa sobom krecnjak. Takav je kanjon Morace gde ne moze da se hoda leti na putu po kisi koliko je klizavo. Pogotovu ona prva kisa na suv asfalt.
Voleo bih da vidim jedan auto sa prednjim pogonom, sa punim gepekom, na ovakvom usponu, po mokrom za koji postoji ta kako kazes ispravna guma sa kojom nece proklizati pri polasku.nikaragva napisao:ljubitelj napisao:Da pogadjam, prednji pogon?
Ocekivano je da proklizava sa svakom gumom na takvom usponu u tim uslovima, tako opterecen prema opisu auto se uzbrdo vozi u rikverc...ako je prednji pogon to su vec granicni uslovi.
Jos ako je rastresita podloga tipa sljunak tek je onda mala sansa pokrenuti takav auto bez proklizavanja po mokrom na usponu.
Dodatno, na moru je cesto situacija da kisa na put povlaci sa sobom krecnjak. Takav je kanjon Morace gde ne moze da se hoda leti na putu po kisi koliko je klizavo. Pogotovu ona prva kisa na suv asfalt.
Tu dobra, ili bolje da kazem ispravna guma ne sme da kliza, sem ako nema sljunka po asfaltu. Koji moguce da je voda nanela, ako je bila jaka kisa.
Ali da, zadnji pogon ce jos lakse da istera, tu nema dileme.