Xepoj87 napisao:Bolje ili losije, to je MOJ kriterijum, pokusaj da skapiras vec jednom, posto sam tri puta napisao "moje misljenje", da bi ti na kraju to pretvorio u raspravu, jer te ne zanima tudje misljenje, vec svoje postavljas kao jedino ispravno, a tudje ismevas.
Pomagao sam par puta pri pakovanju porodice sa jednim i dvoje dece za more i jednom za skijanje i to mi je sasvim dovoljno da vidim koliko gde moze da stane. Vecinom su stvari i po sedistima i po podu, jer u gepek tesko stanu.
Opet, jedni su imali krovni gepek, sto je vec spasilo stvar.
Vecinom se dosta zeljenih stvari ne nosi, jer ne mogu da stanu.
Ne znam kakve veze bojleri imaju sa gepekom, osim ako nisi pokusao da kazes da bi stalo 6 bojlera u taj gepek, posto ne bi stalo vise od dva.
A ako nisi to hteo da kazes, vec da mi pokazes da je 500 jednako 5 puta 80, onda ono...
Ili je bojler neka merna jedinica za pakovanje?
Ono kao, imam tri bojlera stvari, a recimo da je prosek 2 bojlera po coveku, kao sto ide 300g mesa po coveku za rostilj?
Naveo sam ti dva kompakta koji imaju skoro jednak gepek Macanu, a plus sto ja nigde nisam ni rekao da je Macan kompakt i ako je cinjenica da mu je gepek mali za tu klasu vozila.
Sent from my Sony
Pa ne raspravljam se, pokušavam da objasnim i olakšam svojim iskustvima.
Al OK, shvatićeš i sam kad dođe vreme.
500l ne može nikako da bude kompakt, kompakt je gepek u Yarisu npr. a i tu se spakuju 4člane porodice ali to su onda one iz tvog opisa

Ako je D limuzina "kompakt" šta je onda komotno? E limuzina? Da bacimo sve iz C klase (hatch, sedan) niz vodu jer nisu dovoljne za 3-4člane porodice?
Poredim s bojlerima jer je lakše razumeti zapreminu.
Može i prase od 100kg ako je tako lakše.