Šta voze poznati?
Re: Šta voze poznati?
Pateticna fora pokazivanja skromnosti narodu 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ili ga samo savrseno zabole... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Šta voze poznati?
Ok, ima i takvih ljudi...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Субота легенда!
ftj,
Где га оно услика, мајке ти?
Чудан избор за ауто, поготово када на рачуну имаш 25000000€
Због овога умеју и да ми се огаде неки аутомобили, исто као и они од оних који пљују неку другу марку.
ftj,
Где га оно услика, мајке ти?
Чудан избор за ауто, поготово када на рачуну имаш 25000000€

Pazi, donekle ga razumem sto ne vozi Bentley kao njegov bivsi drug.
U americi svaki seljanin (npr. debeli reperi ili fukse tipa kardasijan) cim dodju do para uzimaju cunirani Bentley i sl.

Због овога умеју и да ми се огаде неки аутомобили, исто као и они од оних који пљују неку другу марку.

Pozdrav
Re: Predsednički automobili
Djelic vozi taj auto najmanje 10 godina, video sam ga i ja, jednom idem tramvajem Dusanovom ulicom, stadosmo na semaforu,lepo vidim Bozu iz trmvaja. Nisam mogao da verujemftj napisao:Đelić je izgleda vratio službeni? Danas vozim i crkoh od smeha kad sam video ovu scenu.

Ne vidim ništa čudno u tome da vozi Yuga kabrioleta. Svi mi znmo da može da vozi 100000x skuplji auto, ali mnogo je ljudi kod nas koji su vezani za yugice... Svakako da mu to nije prvi auto, ali kao vikend zezalicu mnogi bi se zezali sa yugom kabriom...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Jovana Brakocevic - beli Volvo C70
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Video ga pre par dana ispred doma omladine. Meni ocajno izgleda njegov espero.nixa napisao:Minja Subota, legendarni voditelj - Espero.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... nja-Subota
jovana balasevic ex mini one, sada nissan juke
balasevic ostao na murranu

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Danas me u oml brigada sustize GLK i konstantno nabija u dupe a ja lagano, vozim svoj voznju medjutim, ovaj ne odustaje. Poceo sam da ga cimam sa stopaljkama u fazonu- odjebi kad pogledam, unutra djokovicev brat i cale. Na kraju sam poceo da kocim stvarno i obidje me se desne strane i onako ocekivano isece i mene i kolonu vozila koja je krenula sa semafora u pravcu autoputa, smeru ka ZG
TT post
TT post
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Prvi auto joj je bio Suzuki Jimny.swemir napisao:jovana balasevic ex mini one, sada nissan juke![]()
Pa sta si mislio...nuk napisao:Danas me u oml brigada sustize GLK i konstantno nabija u dupe a ja lagano, vozim svoj voznju medjutim, ovaj ne odustaje. Poceo sam da ga cimam sa stopaljkama u fazonu- odjebi kad pogledam, unutra djokovicev brat i cale. Na kraju sam poceo da kocim stvarno i obidje me se desne strane i onako ocekivano isece i mene i kolonu vozila koja je krenula sa semafora u pravcu autoputa, smeru ka ZG
TT post
Srdjan Djokovic je srpski patriJota...moze on da vozi kako hoce

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2