Nema veze sto se pokvarilo, zato i imam garanciju. Bas je i vlasnik firme koja je distributer prokomentarisao kako mu je to prvi Kunz na reklamaciji od kad radi...member napisao:Ne vidim razlog da opet uzmeš nešto što ti se već jednom pokvarilo? ! Na tvom mjestu bih uzeo neki Franck Mueller koji je najlakše prodati, pa bih ga prodao, i onda za taj novac kupio sat nekog drugog proizvođača koji mi se zaista i svidja!
Kombinacije sa uzimanjem drugog sata i naknadnom prodajom, pa opet trazenje treceg sata mi nikako ne odgovaraju. Zasto bi to radio uopste?
Meni se svidja taj Kunz i odgovara mi. Fazon je samo sto sam njega dobio po povoljnijim uslovima od pune cene, a sada samo imam mogucnost da biram koji hocu model iz game Kunza i Milera za istu cenu zbog cele situacije. Samo je pitanje da li mi se neki sat vise svidja od njega u slicnom cenovnom rangu.
Kunzu je cena malo "nabudzena" zbog toga sto je limitirana serije, tako da je moguce u zameni uzeti "ozbiljniji" mehanizam. Medjutim meni to nije presudno i sasvim sam zadovoljan sa njegovim mehanizmom, pogotovo zbog dodatnih komplikacija koje ima.
Za sada sto sam gledao (kod njih na stanju, u katalozima, na netu...) nisam nasao nista sto me vise zainteresovalo od modela koji vec imam. Ima modela koji su mi privlacniji ali je i cena daleko veca a nemam nameru toliko da doplacujem.