Mobilne telekomunikacije
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Re: Mobilne telekomunikacije
Prodao sam Samsung S3 kolegi.Na telefonu je instalirana navigacija Igo na memoriji samog telefona.Ako telefonu zadam da se vrati na fabrička podešavanja,i time obrišem sve instalirane aplikacije da li će se na taj način deinstalirati i Igo navigacija?
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Kako da sve obrišem a da mi ostane navigacija?
tako ne mozes. moras imati instalaciju na kartici i onda kada pregazis sistem opet je ubacis za par minuta i to je to.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Verovatno mogu da se cesljaju direktorijumi i brisu selektivno, ali je veliki posao. Sigurnije ti je da uradis fabricki reset i ponovo instaliras navigaciju.
Ja sam na HTC-u napravio backup instalacije na kartici, ali mi navigacija nije proradila nakon reseta i c/p na telefon. Vredi pokusati.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Ja sam na HTC-u napravio backup instalacije na kartici, ali mi navigacija nije proradila nakon reseta i c/p na telefon. Vredi pokusati.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Prebaciš odnosno sačuvaš negde samo folder iGO koji ćeš lako naći u root-u interne memorije. Uz njega ti treba za ponovnu instalaciju samo još instalacioni .apk fajl u rezoluciji tvog displeja i to je to. Verovatno i taj fajl imaš u nekom bluetooth ili download folderu (a možda je i u onom iGO folderu), seti se odakle si ga pokrenuo kada si instalirao navigaciju. Prebaci sve to kod sebe (na karticu ili u internu, kako hoćeš), pokreni apk fajl idi do kraja instalacije i to je to.
TT
TT
Odnesem u petak telefon u Comtrade da mi zamene pozadinsko staklo(poklopac baterije), platim 4500 dinara, odlepi se u subotu, odnesem danas, vraca mi riba fon posle 15 minuta, kaze nadula se baterija, stavili smo novu. Jel treba nesto da doplatim? Ne. Hvala, dovidjenja 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ai, kolko je star mobilni? I koji je? Na novijim telefonima ne bi trebala baterija brzo da pocne da se kvari.
Sony Z3, ne znam ni ja koliko je star, ne secam se kada sam ga kupio.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Kupio si ga u Januaru 2015, izgubili smo tad karticu u Mercedesu jel se secas

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
"Mi" izgubili... 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Milos napisao:Kupio si ga u Januaru 2015, izgubili smo tad karticu u Mercedesu jel se secas![]()
![]()
Thug life

Kul. Staklo si sam skrljao, baterija pod garancijom. Više nego korektno.
Sve neke lepe poslovne vesti danas. Navikao da uvek neko hoće da te zavrne u Srbiji.
Tapatalk
Sve neke lepe poslovne vesti danas. Navikao da uvek neko hoće da te zavrne u Srbiji.
Tapatalk
Ali ja nisam nosio na garanciju telefon, telefon je iz Nemacke 
Nego ja mislim da je ona zaboravila da je telefon van garancije i automatski mi zamenili sve sto ne valja
Sent from my Sony

Nego ja mislim da je ona zaboravila da je telefon van garancije i automatski mi zamenili sve sto ne valja

Sent from my Sony
Mozda imas medjunarodnu garanciju ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .