Hot hatch
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Re: Hot hatch
Izdvojicu iz opisa auta - 5 nivoa zastite.... e zbog tog detalja nikada nisam niti cu voziti VW... jos i privatni bodigard u gepeku da se vozi 

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Odavno je lopovima prestao da bude prioritetno interesantan samo VW.
Krade se bre sve zivo, nema pravila...
A novio zastite je samo jedan veliki plus.
Evo meni daj da vozim apsolutno bilo koji auto, nebitna marka. Svaki cu isto obezbediti, svaki ce biti u adekvatno obezbedjenoj garazi (3 el kapije, dodatna brava na garaznoj kapiji, video nadzor, alarm sa dojavom), svaki ce imati ful kasko, svaki ce imati neki vid elektronske zastite (alarm + el blokada), svaki ce imati neki vid mehanicke zastite (igla/klin ili zeder).
Jednostavno na to gledam kao na odgovorno ponasanje u skladu sa okruzenjem u kojem zivim, sto mi apsolutno nema veze sa brendom auta koji vozim.
Krade se bre sve zivo, nema pravila...
A novio zastite je samo jedan veliki plus.
Evo meni daj da vozim apsolutno bilo koji auto, nebitna marka. Svaki cu isto obezbediti, svaki ce biti u adekvatno obezbedjenoj garazi (3 el kapije, dodatna brava na garaznoj kapiji, video nadzor, alarm sa dojavom), svaki ce imati ful kasko, svaki ce imati neki vid elektronske zastite (alarm + el blokada), svaki ce imati neki vid mehanicke zastite (igla/klin ili zeder).
Jednostavno na to gledam kao na odgovorno ponasanje u skladu sa okruzenjem u kojem zivim, sto mi apsolutno nema veze sa brendom auta koji vozim.
Raptor, ovaj plavi Subaru... Jel to bivši od onog pjevača Sandija (tako nekako)? Dolazio je kod nas s njim, pre 10-15godina, tada je ta Impreza bila zmaj od auta.
- Raptor6767
- Pridružio se: 06 Feb 2015, 15:27
- Garaža: Clio 197
Nije Sandijev.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Au, neko nam se primio na svifta 
Dobar je nema šta
Sent from my D5503 using Tapatalk

Dobar je nema šta

Sent from my D5503 using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Samuraj 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U kom smislu old school?
Bas nije nista specijalno, taman koliko i kosta.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.