Problem sa ovim mališanom je u ručici migavca i još 10 stvari pride

Nekada (a vrlo često) kada dam migavac, on prosto ne reaguje, ali kad ja ručicu blago pomerim on proradi. Isto važi i za svetla na samoj tabli, nekad ne rade dok ne mrdnem istu ručicu na isti način. Airbag lampica mi nekad gori nekad ne. Nekad se to smenjuje iz dana u dan, a nekad je upaljena nekoliko dana, nekad je sve ok nekoliko dana.
E sad, kapiram da ručicu treba da promenim i promeniću je.
Nisam uspeo da nadjem podatak kako je rešen prenos kontakta do airbaga u volanu, znam da neki to rade nekim kružnim kontaktom, ne znam kako se tačno zove, ali verujem da vi znate. Da li to možda dolazi zajedno sa ovom ručicom? Ručicu opet ne mogu da poručim jer ima valjda 8 različitih modela, a ne mogu da skontam koji je moj, pa cenim da ću morati da ga rasturim i vidim koji je u pitanju.
Kada upalim svetla (zapravo njemu su uvek upaljena jer je rađen za ovo tržište) onda se na klimi i gore gde je sat zatamni blago, a na tabli se uključe. Noćna vožnja i to. Tako treba da bude. Pre 6-7 meseci mi je crkla jedna sijalica u tom panelu gore gde je sat, za pozadinsko svetlo i ja sam to zamenio uredno, radilo je nekoliko meseci i onda su odjednom sve tri prestale. Nisam siguran da li i to ima veze sa ručicom. Displej sve radi korektno , ali nema pozadinskog svetla.
I da, taster za računar, na desnoj ručici, gde se menjaju na displeju parametri takođe mi ne radi već nekih godinu dana, verovatno iz istih razloga što i migavac.
Ne pišem ovo da bi mi neko pomagao online a ja glumio robotsku ruku, nego prosto, možda postoji neki tipski kvar, nešto bitno za napomenuti, a ja svakako neću krenuti da radim bilo šta dok dobro ne utvrdim komplet gradivo i spremim sve šta mi treba. Ako neko od poznavaoca može da mi da kakav savet, upozori na opasnosti eventualno ili bilo kako drugačije pomogne savetom, bio bih mu veoma zahvalan.
E da, pozadinsko svetlo na klimi mi takodje ne radi, ja mislim od kako sam ga kupio. Ne sećam se da sam primetio da ikad radi. Koliko je teško skinuti onu konzolu ispod radija a ispred menjača? Ja sam ovako površno gledao, izvlačio CD da vidim da li se tu negde kači, odšrafljuje, ali nisam video ništa.
Hvala na kakvom god savetu. Važi se i onaj da ga vozim na otpad