Preporuke za sve i svašta
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Preporuke za sve i svašta
Koji je najjednostavniji program za smanjenje slika u Mb a da se ne gubi na kvalitetu?
Imam dosta slika velicine 2-2.5-3Mb, rezolucije 3264x2448. Zeleo bih da ostanu istog ili pribliznog kvaliteta, ali da zauzimaju osetno manje prostora.
Imam dosta slika velicine 2-2.5-3Mb, rezolucije 3264x2448. Zeleo bih da ostanu istog ili pribliznog kvaliteta, ali da zauzimaju osetno manje prostora.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Najobicniji Microsoft office, izaberes edit picture, pa resize, moze da biras koliko procenata od trenutne velicine da bude slika
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Koristim XnViev, ranije sam Picasa i ACDSee. Svi dobro rade to što tebi treba.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Fast Stone Image Viewer je meni ubedljivo najbolji.
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Deluje dosadno na prvu loptu, al necu sada duze da igram 

Evo,kome je auto dosta prljav:
http://www.kolektiva.rs/ostalo/61-popus ... dium=email
http://www.kolektiva.rs/ostalo/61-popus ... dium=email
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Vala, nakon iskustva sa onom perionicom što peru odozdo posle zime, ko se seća da je pola foruma uzelo vaučere, ne uplaćujem više ništa na ovaj fazon.
Posetite www.garaza.rs !
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Nikako da postavim preporuku za kolegu sa foruma "Nuk" , sto se tice majstora za kucnu masineriju ja sam se snasao
Jos jednom druze hvala na pomoci i na izlazenju u susret za ostalo 

Što? Meni su korektno oprali auto odozdo, a zbog toga sam i išao. Čak sam i silazio u kanal da vidim kako izgleda i da li je dobro. Ovo ostalo je bilo onako, ok za te pare.trojanac napisao:Vala, nakon iskustva sa onom perionicom što peru odozdo posle zime, ko se seća da je pola foruma uzelo vaučere, ne uplaćujem više ništa na ovaj fazon.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Bili smo Rakhil i ja zajedno i to se uredno najavili. Došli tamo, njima puklo crevo od Karchera, kažu da sačekamo pola sata. Hteli smo stvarno da sačekamo, pa smo bacili pogled kako rade. Kad smo videli kako i čime peru kola, okrenuli se i otišli. On je odustao definitivno, ja bio posle par dana opet. Ovaj je sišao dole da ga opere odozdo i mislim da se nije zadržao ni 15 sekundi. Onda su krenuli da peru spolja. Posle puškiranja koriste one silikonske metlice, a koriste dve krpe za ceo auto tj. jednu za prozore i jednu za ostatak auta. Definitivno sam zaradio riseve posle tog pranja, ali ionako mi je sav auto izgreban, pa se ne nerviram toliko. Nov auto nikad ne bi dao u takvu perionicu. Inače je sve odrađeno onako, tek toliko da se kaže da su oprali auto.
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ziv bioivancho napisao:Nikako da postavim preporuku za kolegu sa foruma "Nuk" , sto se tice majstora za kucnu masineriju ja sam se snasaoJos jednom druze hvala na pomoci i na izlazenju u susret za ostalo

TT post
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Takodje, sve preporuke za nuka: odlican majstor i jos bolji sagovornik za kaficu posle majstorisanja
@trojanac
Da, to je stvarno bedak, da se meni desilo samo bih seo u auto i odvezao se u pola pranja. Ko zna, možda bi i meni to priredili, ali sam im stajao nad glavom, pa nisu. Verovatno zavisi i ko radi u tom trenutku... što je naravno nedopustivo šta god bio razlog.
Hvala Bogu pa postoje i druge perionice, a do sledeće zime i pranja odozdo ima vremena
Da, to je stvarno bedak, da se meni desilo samo bih seo u auto i odvezao se u pola pranja. Ko zna, možda bi i meni to priredili, ali sam im stajao nad glavom, pa nisu. Verovatno zavisi i ko radi u tom trenutku... što je naravno nedopustivo šta god bio razlog.
Hvala Bogu pa postoje i druge perionice, a do sledeće zime i pranja odozdo ima vremena