Slikaću kad operem kola i kad bude sunčano, možda sutra.
Došao sam nekako do izveštaja iz AMSS, ništa me ne pitajte Procedura se nastavlja u četvrtak, valjda će sve biti gotovo do utorka kad mi ističe reg.
Inače, ovakvom procedurom ispitivanja i izdavanja uverenja nema šanse niko normalan da se bavi, previše papira i odlazaka u AMSS za nekoga ko ne želi da potroši godišnji odmor na takav način.
Ako su fabrički tonirana niko neće praviti pitanje,to su one oznake na staklima S1,S2 i čini mi se S3 kao najtamnije.Ne znam zašto se plašite to svaki auto od dvehiljadite,a možda i ranije ima.
Ako sam ja razumeo gledajući Alvirka biće promene u samoj proceduri i ceni.
Agencija kaže da je cenovnik iz 2013 godine i da rade na promeni tog dela zakona.
Servisi koji ugrađuju folije kažu da će biti jedinstvena i simbolična cena njihovog papira a AMSS daje 50% popusta na atest ako ste ćlan istog (umesto 4800 za članove 2400)
Alvirku svaka pohvala za konstataciju da agencija uzima mnogo para za proveru dokumnetacije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nisam sve pažljivo ispratio (možda ću postaviti glupo pitanje )
Kada se to jednom plati i pređe tehnički - dogodine nemaš nikakvih izdataka kod registracije?
hvala.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Nisam gledao Alvirka, ali AMSS nikakav popust nije nudio u četvrtak npr.
ABS ne naplaćuje proveru dokumentacije u slučaju ispitivanja ugradnje uređaja za TNG, i za očekivati je da ukinu i za folije.