1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Za Aviv se slazem,krs lokacija.
Ali za Deltu ne,od kad je napravljen novi most tamo je guzva skoro kao u uscu
Ali za Deltu ne,od kad je napravljen novi most tamo je guzva skoro kao u uscu
Kojih par godina? usce od skoro? Tebi izgleda godina traje kao prestupna.
@nuk
haha smesno.
@nuk
haha smesno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U Delti uvek ima ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Simpsonovih?
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Komsinica radi u firmi koja je vec zakupila lokal, uz taj Lidl, iako je plan da se otvori za ~2 god.
E sad, ljudi se raduju, kao da ce dzabe da dele. Utisci, za koje znam, su da su uglavnom povoljne njihove robne marke i sl proizvodi osiromasenog sadrzaja/kvaliteta. Uglavnom hvale cokolade i grickalice - vr' hrana. Naleti koja akcija, tu i tamo. Jedino sto ce mi biti najblizi objekat te vrste. Sa druge strane, neka ga gone sto dalje, samo mi jos vise saobracaja fali u dve tuzne trake Zrenjaninskog puta... (jer se ne nadam vise da ce ga prosiriti, iako su opet nesto poceli da kopaju i opet kruze price).
E sad, ljudi se raduju, kao da ce dzabe da dele. Utisci, za koje znam, su da su uglavnom povoljne njihove robne marke i sl proizvodi osiromasenog sadrzaja/kvaliteta. Uglavnom hvale cokolade i grickalice - vr' hrana. Naleti koja akcija, tu i tamo. Jedino sto ce mi biti najblizi objekat te vrste. Sa druge strane, neka ga gone sto dalje, samo mi jos vise saobracaja fali u dve tuzne trake Zrenjaninskog puta... (jer se ne nadam vise da ce ga prosiriti, iako su opet nesto poceli da kopaju i opet kruze price).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam mislio da ce Big u NS doziveti brz krah, ako uopste zazivi, medjutim kad god odem posete ima solidno, sad koliko se kupuje ne znam, ali ko dodje bar ce nesto kupiti u najvecem broju slucajeva po meni. U ZR ovaj Aviv je po meni pogodak jer nemaju neku konkurenciju, potpuno je osvezenje u tom gradu, iako je platezna moc i stanovnistvo manje od NS.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Evo ja kupujem deci u bigu, u hm.
Dovoljno je jeftino, a kvalitetno.
Kupim tri duks majice za 1200 dinara. Ne znam da to ima negde, po domacim buticima.
Organski pamuk, da li jeste ili nije, nemam pojma. Evo posle godinu nosenja, majice su i dalje ok, nisu se iskezile i razvukle.
Dovoljno je jeftino, a kvalitetno.
Kupim tri duks majice za 1200 dinara. Ne znam da to ima negde, po domacim buticima.
Organski pamuk, da li jeste ili nije, nemam pojma. Evo posle godinu nosenja, majice su i dalje ok, nisu se iskezile i razvukle.
Deciji (beby) program je super. Isto tako C&A.
Jedino sto je upitan asortiman robe u trznim centrima.
Usce dalemo ispred NSa, da ne pricam o Arkadu
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Jedino sto je upitan asortiman robe u trznim centrima.
Usce dalemo ispred NSa, da ne pricam o Arkadu
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Big u Novom Sadu je napravljen megalomanski, toliko je veliki da ne možeš da ga napuniš. X puta mi se dešavalo da jedva nadjem parking mesto (ko nije bio, ima na netu slika pa vidi koliko je velik parking), a unutra ima ljudi ali ne deluje krcato. Na stranu što najgore parkiranje ikada vidjam baš tu, kao skrivena kamera šta debili rade.
Novosadisti su takodje specifični, većina koje znam tamo ne ide "jer ih mrzi, daleko je"... A od centra grada do Biga ima par stanica busom
manje nego meni od posla do kuće, a jedan sam od sretnika u BG-u koji ne mora daleko da putuje 
Aviv na Konjarniku je specifičan, pravljen je da bude lokalnog tipa - ne da privlači ceo grad kao Ušće ili Delta. Imaju ozbiljne planove i velika očekivanja, bez premca su najozbiljnija firma tog tipa u Srbiji i verujem da će uspeti. Jedini problem za sada je čudna postavka lokala, ima malo garderobe a mnogo obuće. Ali to se da ispeglati i kasnije.
Često kupujem po tržnim centrima i tim buticima na glasu, našao sam u svakom kolekciju koja mi odgovara i toga se držim.
Novosadisti su takodje specifični, većina koje znam tamo ne ide "jer ih mrzi, daleko je"... A od centra grada do Biga ima par stanica busom

Aviv na Konjarniku je specifičan, pravljen je da bude lokalnog tipa - ne da privlači ceo grad kao Ušće ili Delta. Imaju ozbiljne planove i velika očekivanja, bez premca su najozbiljnija firma tog tipa u Srbiji i verujem da će uspeti. Jedini problem za sada je čudna postavka lokala, ima malo garderobe a mnogo obuće. Ali to se da ispeglati i kasnije.
Često kupujem po tržnim centrima i tim buticima na glasu, našao sam u svakom kolekciju koja mi odgovara i toga se držim.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Pa dobro, svako ima svoje afinitete. Usce je otvoreno 2009/10 valjda sto je spram mom zivotnom dobu kratak period. Poenta tih centara i jeste kupovina na vece kolicine kad ti se mozda isplati. Ja i zena nemqmo potrebu za kupovinom vecih kolicina a svezu robu kupujem u bakalnici garderobu gde stignem,:tehniku gde je najveci izbor. Psihologija prodaje i pristup kupcima je odavno nauka, pa recimo ono za sta prvo ides je najdalje hrana, mleko, hleb..ali dok dotle stignes moras izbeci akcije na kertridzma koje nisi planirao a primamljivo je ili paketi sijalica. Sad, ko koga pobedi
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
U Bigu je megalomanski samo parking.
Ja tamo ne vidim ništa specijalno niti naročito povoljno.

Nisam nasao nigde jeftinije za decu, odecu, ali nisam iskreno nesto ni trazio.
Sto je BIG kesa za Usce i Deltu? Jel tamo jos jeftinije?
Sto je BIG kesa za Usce i Deltu? Jel tamo jos jeftinije?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Čudno ti je poimanje megalomanskog, Big je naprosto ogroman i skoro svaka radnja je smeštena u lokal koji je veći nego što taj brend inače uzima. Hodnici su ogromni, vrata tolika da vazdušna zavesa ne može da postigne da odradi svoj posao.Saša napisao:U Bigu je megalomanski samo parking.Ja tamo ne vidim ništa specijalno niti naročito povoljno.
There are 10 kinds of people in the world: