Mercedes A Class
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Mercedes A Class
Sta bi rekli da na poslednjoj slici nema zvezde i da nemate pojma o cemu se radi?
Na koji bi auto tipovali (proizvodjaca)? Mozda bi samo stopaljke asocirale na M.
Ne zelim da kazem da su kopirali nekoga, vec da je nekako isuvise obican za jedan Merc. Napred je klasika.
Nema vise preteranog prostora za unikanost. Ne samo zbog nedostatka ideja, vec i zbog cinjenice da se trziste mora pratiti i udovoljavati trendovima. Ukratko, ocekivao sam vise, pogotovo za te pare.
Na koji bi auto tipovali (proizvodjaca)? Mozda bi samo stopaljke asocirale na M.
Ne zelim da kazem da su kopirali nekoga, vec da je nekako isuvise obican za jedan Merc. Napred je klasika.
Nema vise preteranog prostora za unikanost. Ne samo zbog nedostatka ideja, vec i zbog cinjenice da se trziste mora pratiti i udovoljavati trendovima. Ukratko, ocekivao sam vise, pogotovo za te pare.
Pa to jeGeza napisao:This is a pre-series car.

Heh, kako je mali Sumi, na trkama se to ne vidi jer su svi mali, ali on kad ulazi u ovu A klasu, ko ja da ulazim u ML 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
šorti xD
Sto ste tako grubi prema Shumiju...

edit: sta je ovo na volanu!?

edit: sta je ovo na volanu!?

Neki merač krvnog pritiska 

Polozaj za volanom je odlican 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da nema znaka, od pozadi bih 100% bio siguran da se radi o nekom Citroenu DS 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Baš sam to hteo da napišem. Nikad ne bi rekao da je ovo Mercedes. Totalni zaokret po pitanju dizajna. Ovo će svakako privući mlađe kupce.
Posetite www.garaza.rs !
Prelep je...
Prvi hatchback C segmenta za koji mogu da kazem da je lepsi od Alfe
VW bi trebao da se malo zabrine zbog ovog.
OK, znam da je sekta jos uvek prejaka ali konkurencija ozbiljno napada tzv. golf klasu.
Prvi hatchback C segmenta za koji mogu da kazem da je lepsi od Alfe

VW bi trebao da se malo zabrine zbog ovog.
OK, znam da je sekta jos uvek prejaka ali konkurencija ozbiljno napada tzv. golf klasu.