Hot hatch
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Hot hatch
Meni je fascinanto da je Corsa OPC bolji HH sveukupno. (u odnosu na Astru H npr)
Brzine idu u H-a !!!

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ne fali nista Opelu. Ali recimo pogledaj enterijer Focusa i Golfa7. Realno Focus je klasa Golfa, po voznji i svemu, a ne Astre. A izgleda smesno. Ja stvarno gotivim Ford i imali smo u porodici nekoliko i vezan sam za tu marku ali brate u poslednje vreme bas imaju momente. Eto i Mondeo, spreda da balis i onda oszave stare stopaljke. Umesto da se krljaju sa passatom oni ni tamo ni vamo. Nije Opel los auto ali Ford mora biti bolji.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Day Walker
Cekaj a Astra nije klasa Golfa?branja napisao:Ne fali nista Opelu. Ali recimo pogledaj enterijer Focusa i Golfa7. Realno Focus je klasa Golfa, po voznji i svemu, a ne Astre. A izgleda smesno. Ja stvarno gotivim Ford i imali smo u porodici nekoliko i vezan sam za tu marku ali brate u poslednje vreme bas imaju momente. Eto i Mondeo, spreda da balis i onda oszave stare stopaljke. Umesto da se krljaju sa passatom oni ni tamo ni vamo. Nije Opel los auto ali Ford mora biti bolji.
Poslato sa Lumia 925

Evo pitaj Ivana sta je rekao za enterijer kad je seo u moju Astru

Stav o Opelu ti je zaostao u 90tim

Brzine idu u H-a !!!

Mislio je na to da nije njihov nivo 

- Day Walker
Astra G npr ima dosta bolji enterijer od Fokusa 1.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Kakva milina procitati ovoliko strucnih komentara... 'vakog foruma na daleko nema!
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Na šta konkretno misliš? Uključi se, prodigni kvalitet foruma, oplemeni diskusiju?

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
Na šta se konkretno misli kad se kaže da je kvalitet enterijera dobar ili loš? Meni se dizajn enterijera na Astrama posle G ne sviđa, imam jake argumente, ali kvalitet je na visokom nivou.
Astre su nam službena kola u matičnoj firmi i izuzetno se dobro drže. Bolje nego Octavije u lokalu.
Tapatalk
Astre su nam službena kola u matičnoj firmi i izuzetno se dobro drže. Bolje nego Octavije u lokalu.
Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
DW ne kazem da je Opel los ali Ford mora biti bolji. Realno, teska srca, ali u golfu je bolji. Sa poslednjim focusom su po meni tako ukakili, bar vizuelno.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Ja znam za onu izreku: Da nema Forada Opel bi bio najgori auto.