Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Našima je reprezentacija već godinama dan za odmor i izlazak. Većina su izgrađeni i ostvareni igraći tako da nemaju ni malo motiva da igraju za reprezentaciju.
Mada sve više mislim da su prosek koji može dobro da igra pored velikana u svojim klubovima, individualno su izgleda nule.
Mada sve više mislim da su prosek koji može dobro da igra pored velikana u svojim klubovima, individualno su izgleda nule.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Gledam pre neko vece NBA, Miami - Minesota.
Whiteside (nikad cuo za njega pre toga), tripl double sa 24 poena, 14 skokova i 10 BLOKADA. Ono je bilo neverovatno, svaki drugi napad zalepi nekoga, a jos bar 10 suteva ih je naterao da promase jer su imali pomracenje kosa pri sutu. Kazu ovo mu je drugi takav trip double, u prvom je imao 12 blokada
Jos kad bi znao da pogodi slobodnjak gde bi mu bio kraj (moraju da ga vade iz igre da ga ne bi faulirali i vodili na slobodnjake).
Sinoc sam gledao Denver, Jokic eksplodirao, 23 poena, 12 skokova. Nadam se da ce on igrati za reprezentaciju, resio bi nam sve probleme
Sad se verovatno ustalio u prvoj petorci Denvera, odlican osecaj za tajming i postavljanje, pametno igra i neverovatno mekana ruka za tolikog igraca, ladno pogadja trojke. Moze da bude novi Nowitzki, ima tek 20 godina.
Whiteside (nikad cuo za njega pre toga), tripl double sa 24 poena, 14 skokova i 10 BLOKADA. Ono je bilo neverovatno, svaki drugi napad zalepi nekoga, a jos bar 10 suteva ih je naterao da promase jer su imali pomracenje kosa pri sutu. Kazu ovo mu je drugi takav trip double, u prvom je imao 12 blokada

Sinoc sam gledao Denver, Jokic eksplodirao, 23 poena, 12 skokova. Nadam se da ce on igrati za reprezentaciju, resio bi nam sve probleme

Sad se verovatno ustalio u prvoj petorci Denvera, odlican osecaj za tajming i postavljanje, pametno igra i neverovatno mekana ruka za tolikog igraca, ladno pogadja trojke. Moze da bude novi Nowitzki, ima tek 20 godina.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rupetina. Moze da ga usere po koji sut, ali kao plej je ogromna nula. NIJEDAN napad nije izgrdio za celu cetvrtinu, ali NIJEDANbranja napisao:Sta rece Alekso za Rebica? O.o

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uzasan je...
Radonjic je doktor, moze da napise knjigu, kako izgubiti dobijenu utakmicu... Eeeej, svake godine nas usere u EL svojim potezima...
Radonjic je doktor, moze da napise knjigu, kako izgubiti dobijenu utakmicu... Eeeej, svake godine nas usere u EL svojim potezima...
Brzine idu u H-a !!!

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja mislim da je Viskovic u vezi sa Karlovicem jer ne mogu da objasnim hvalospeve o tom teniseru. Svaka druga rec Ivo Karlovic, Ivo Karlovic. Pa j*bo te on vise, ne bi da je najbolji igrac svih vremena.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Nolo samurajOgi napisao:Koliko ga mrzi Federer. OD VRA TAN JE. Ne bih preziveo da je pobedio. Nole legenda.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .