Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Toliko od snega. Za sat-dva se i neće videti da ga je bilo. Kiša ga brzo topi. Na asfaltu ga uopšte nema. 
TT

TT
Odoh ja da usrafim zimski set na Fabiju.
Sad je vec vreme.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Dobro jutro.
Vreme nenormalno, kao sto je masa stvari u Srbiji nenormalna. U BG 1, a u Vranju 16 stepeni. Sto se tice snega, ne volim ga ni na slici, kao ni sve druge padavine. Razlog nije sam sneg, nego ono sto on prouzrokuje. Pocev od usporenog saobracaja, pa na dalje.
Na stranu sto nisam montirao zimske gume. Sve danas cu, sutra cu, pa uvek iskrsne nesto ,,prece,,.
Vreme nenormalno, kao sto je masa stvari u Srbiji nenormalna. U BG 1, a u Vranju 16 stepeni. Sto se tice snega, ne volim ga ni na slici, kao ni sve druge padavine. Razlog nije sam sneg, nego ono sto on prouzrokuje. Pocev od usporenog saobracaja, pa na dalje.
Na stranu sto nisam montirao zimske gume. Sve danas cu, sutra cu, pa uvek iskrsne nesto ,,prece,,.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja moram na kombi zimske. Pikap na Sava Eskimo, odlicno se pokazala.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- TDI
- Banned
Branjo,
U zemlji gde ljudi voze na polovnim gumama(to je jos i dobro kada su uparene) i gde voze zimi na letnjim i leti na zimskim ili treca najgora varijanta, sa razlicitim gumama, čak i na pogonskoj osovini...Svaka nova guma je dobra. Razlog za to je u najvecem broj slucajeva socijalni status, ma koliko to neki negirali. Sta ce ljudi, snalaze se.
Auto neretko nije pokazatelj koji je neciji socijalni status. Pre neki dan na NS auto putu, Audi A6 C5 restyling, za nase uslove, vise nego pristojan auto, alu felne, zadnje gume razlicite, jedna zimska, druga letnja...Znaci daj sta das, samo da se kontrlja.
U zemlji gde ljudi voze na polovnim gumama(to je jos i dobro kada su uparene) i gde voze zimi na letnjim i leti na zimskim ili treca najgora varijanta, sa razlicitim gumama, čak i na pogonskoj osovini...Svaka nova guma je dobra. Razlog za to je u najvecem broj slucajeva socijalni status, ma koliko to neki negirali. Sta ce ljudi, snalaze se.
Auto neretko nije pokazatelj koji je neciji socijalni status. Pre neki dan na NS auto putu, Audi A6 C5 restyling, za nase uslove, vise nego pristojan auto, alu felne, zadnje gume razlicite, jedna zimska, druga letnja...Znaci daj sta das, samo da se kontrlja.
Ko nema za ispravne gume ne sme da vozi i ako je uhvaćen za takvim vozilom treba ga uhapsiti i krivično goniti zbog ugrožavanja svog i tuđih života.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koliko ti uopste imas vozila ?Markoni napisao:Odoh ja da usrafim zimski set na Fabiju.Sad je vec vreme.

Kruze razne price
Hahah, ma sluzbena Fabia. Nego ne mogu napred da stavim ove celicne. Pogresne mi porucili. Uzeo da probam zimski set od Fabie Mk2 i one odgovaraju. Drugaciji oblik i lepo obuhvataju kljesta. Moram sutra njih da porucim pa da mi zamene. Inace prednje kocnice bas deluju ogromno...

- TDI
- Banned
Ne. Ja mislim da je bolje na giljotinu.Velja napisao:Ko nema za ispravne gume ne sme da vozi i ako je uhvaćen za takvim vozilom treba ga uhapsiti i krivično goniti zbog ugrožavanja svog i tuđih života.

Najniža plata u EU je 159 evra.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidiš da vlada diže plate i penzije. Uskoro stižemo i evropske plate. A zakoni moraju na vreme da se usklade da se naviknemo.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !