Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Sport

Post od Scuderia »

Taj sudija debil sto je trebao da utvrdi da li je bilo gola ili ne je bio na pravom mestu, gledao pravo u liniju i loptu. Mada cini mi se da je Devic u tom napadu bio u ofsajdu, ali ni to nije signalizirano.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

I meni se ucinilo da je ofsajd, ali isto tako nisam mogao da verujem da sudija iza gola stoji i doslovno BLENE u liniju... i ne vidi ocigledno!
Sa ovako zalosnom igrom Engleza, ako ne podignu nivo igre u cetvrtfinalu, ocekujem prolaz Azura. (za koje i navijam u tom duelu)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Ja se iz sveg srca nadam da će žabari posle četvrtfinala pakovati kofere i vratiti se u žabariju...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

I ja isto...nekako su mi antipaticni.
Moja prognoza je da u cetvrtfinale idu Portugal, Spanija, Nemacka i Engleska.
U Finale Nemacka i Spanija.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Floyd napisao:I ja isto...nekako su mi antipaticni.
Svi ih mrze uvek. Zato ih i volim. :mrgreen: Paljevine svi odreda, a i svi su uglavnom u nekom ufuranom fazonu, ili je to zalizana frizura ili su neki repovi, temperamentni pokreti igraca, pa oni plavi dresovi sa zlatnim znakom, skroz na skroz su Italijani i bas su mi gotivni. (pisem kao da vozim Alfu jebote) :)
Jos uvek pamtim finale SP '94 , sedimo u centru grada, prepuna basta kafica, svi navijaju za Brazil, jedino ja za Italiju. :kezo: (i legenda Baggio promasuje penal za radost svih sem mene)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
nixa
Reactions:

Post od nixa »

Moja prognoza je da u cetvrtfinale idu Portugal, Spanija, Nemacka i Engleska.
U Finale Nemacka i Spanija.
Slažem se za prognozu! A finale (kao i većina finala) potpuno sve je moguće...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ako Kasanu bude dobar bioritam, i nema one tripove kao protiv Hrvata da mora da dodaje loptu a ima otvoren put ka golu ili šut, Englezi nema šta da traže u tom meču.
Kasano i Pirlo su jako dobar tandem + iskustvo.
Baloteli, po meni, može samo još bolje.
Ono što o njima znam sve ove godine je da znaju mudro da odigraju meč.
Ne znam kako im to uspeva ali jednostavno prenose to sa generacije na generaciju.

Možda blaga prednost Engleza što i sami znaju da nisu neka ekipa i da mogu da odigraju dobro, bez preteranih očekivanja.

Nemci mislim da pucaju u polufinalu, dobri su ali ne i najbolji...

Blan kao zna kako protiv Španaca, verovatno je dobio snimak Metalca iz GM...

Portugal bi mogao daleko da dogura...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Texonja napisao:
Svi ih mrze uvek. Zato ih i volim. :mrgreen: Paljevine svi odreda, a i svi su uglavnom u nekom ufuranom fazonu, ili je to zalizana frizura ili su neki repovi, temperamentni pokreti igraca, pa oni plavi dresovi sa zlatnim znakom, skroz na skroz su Italijani i bas su mi gotivni. (pisem kao da vozim Alfu jebote) :)
Jos uvek pamtim finale SP '94 , sedimo u centru grada, prepuna basta kafica, svi navijaju za Brazil, jedino ja za Italiju. :kezo: (i legenda Baggio promasuje penal za radost svih sem mene)
Ma ne mrzim ja njih toliko zbog igraca koliko zbog navijaca.
Imam ceste susrete sa Italijanima, kojih ovde ima poprilicno i svi su u fazonu "mi smo sportska/fudbalska nacija bla bla".

Iskreno bih voleo da Nemci pobede...idu mi na bip svi ti juznjaci (prednjace Portosi i Zabari) :)
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ja obozavam Italiju, ali ne znam ni sam zasto. Od uvek navijam za njih na velikim sampionatima i sad bi voleo da ih vidim u finalu :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Floyd napisao:Ma ne mrzim ja njih toliko zbog igraca koliko zbog navijaca.
Imam ceste susrete sa Italijanima, kojih ovde ima poprilicno i svi su u fazonu "mi smo sportska/fudbalska nacija bla bla".
(prednjace Portosi i Zabari) :)
Po meni su u pravu i imaju potpuno pravo da sebe smatraju sportskom nacijom.
Osvajali su više puta svetska i evropska prvenstva, ne samo u fudbalu i imaju potpuno pravo da se hvale.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Floyd napisao:idu mi na bip svi ti juznjaci (prednjace Portosi i Zabari) :)
Za razliku od Italijana, za Portugal delim tvoje osecanje. Generalno su jako prljavi kao igraci maltene svi odreda, a poseban zacin je mommy's boy "CR7". Jedva cekam da ispadnu pa da vidim kako place. :kezo:
Cudi me da Portugal do sada nije dobio crveni karton. Mogao bi neko sutra to protiv Ceha.
nixa
Reactions:

Post od nixa »

Schevchenko se oprostio od reprezentacije.
Za Ukrajinu je odigrao 111 mečeva i postigao 48 golova.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Texonja napisao:Jedva cekam da ispadnu pa da vidim kako place. :kezo:
E ja isto...
Mala je sansa (skoro nikakva) da ih Cesi pobede ali navijam za njih ko za nase :navijamo:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Baloteli se sprema za cetvrtfinale! :D

Slika
nixa
Reactions: