Dobro veče
Re: Dobro veče
U holivudu, hoće da postane glumica. Ali za sad joj je najveći uspeh što joj se dupe pojavilo u jednoj sceni vuka sa vol strita 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ccc, u Srbiji se ničiji trud ne ceni. Ko zna koliko je puta morala da klekne, legne, digne noge...stefanan napisao:Ali za sad joj je najveći uspeh što joj se dupe pojavilo u jednoj sceni vuka sa vol strita
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako je stiglo do Kurira, znači da je na kraju imao unikatnu Lagunu kabriolet. Xeroj Styling.Xepoj87 napisao:Izbagovao se mobilni... Kada me je drknuo, meni se malo nakrivio gepek, a njemu se Laguna skupila cela.
Ostatak na naslovnoj stranici Kurira![]()

Često sam ih ko klince viđao na BK. Za nju mi je žao što se provlače po novinama, jer je dobro dete, ali užasno iskompleksirana, a ovaj mali je bio totalni indijanac.stefanan napisao:U holivudu, hoće da postane glumica. Ali za sad joj je najveći uspeh što joj se dupe pojavilo u jednoj sceni vuka sa vol strita

Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobro vece.
Od danas do 28. traje akcija ispravno vozilo bezbedno vozilo ako nekog zanima. Posle 28. krece kontrola.

Sta kontrolisete ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Folije :-D
TT
TT
Šilje onu stvar na prosečnog Srbina 

Koji nema pare za cigare a kamoli zimske gume
Ti imas atest tebe boli uvo,ja se pozivam na Djordja VajfertaHeinz napisao:Folije :-D
TT

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa nek batali pljuge imaće više za gorivostefanan napisao:Koji nema pare za cigare a kamoli zimske gume

Boringly average, but also perfect for school run mums