Ja stvarno nisam imao problema sa BMWom na jakim uzbrdicama po snegu. Najkriticnije su bile blage gde je izrazeno vise klizao od prednje vuce.
Na jakom usponu se ne bih bas kladio na prednju vucu iskreno. Pricam o voznji unapred.
Ja toliko tupim o gumama da je ćale insistirao da danas zamenimo gume jer treba sutra da pokupi neku rodbinu na autobuskoj i neće čovek da ide na letnjim gumama.
Pre deset godina, dakle, kada sam položio, vozio sam Opel Rekorda, benzinca, sa zadnjom vučom i gumama Sava Efekta. Doduše uz veoma opreznu vožnju, zimi, po velikom snegu sam išao preko Fruške Gore, bez ikakvih problema.
Danas bez zimskih guma, ne bih se upuštao u takve "avanture".
Nema only on Garaza, licno doziveo rwd i fwd na senjaku i Gajevima na Zlatiboru, drugar sa 307 i A3 stane uzbrdo, ode nazad i penje se u rikverc, ja se popnem najnormalnije.
I on je kasnije izlaziu unapred sa 307, ali se zaletao da bi izgurao brdo.
Isto tako, na izlazenju sa parkinga, on izadje odmah, ja za 5s vise, sa pazljivijim gasom.
E, ko vec parkira nizbrdo RWD, taj ga je ugasio ako mora u rikverc, bukvalno je mission impossible.
Svi smo imali Dunlop 3D gume, moje i najgore verovatno, posto prelazim vise km, ali su sve u sustini bile u super stanju.
Jos dodatno, ja najsire gume, 225 u odnosu na njihove 205.
Nidzo, ja se slazem sa tobom da mnogi ovde pojma nemate.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.