Kupovina coupe-a do 10.000 eura
Re: Kupovina coupe-a do 10.000 eura
Pa ne kupuje se za do 10 k za svih 10 k , uzme se za 8 k i dve sa strane za odrzavanje .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
bmw e 46 lep auto al nije moj stil , merc isto , 407 provozao na testnoj voznji i nije opravdala ime .. no hvala na predlozima.. razlika u novcima ce da ode na servise , izmjene djelova i reparaciju
zanima me razlika medu 2.2 hdi 136 ks i jtd 150 ks ? razlike , bolne tocke , kvaliteta izrade , mogucnost chip tuninga
alfa je drugarov predlog..kao novitec ,autodelta hrpa aftermarket stvari itd a sam auto je dizajn bertonea..
moj favorit je ultima edizione pugo sa braun kozom ..
No obadva auta po meni su pojave u crnoj boji sa braun kozom , minimalisticki spustena i dotjerana
LP kago
zanima me razlika medu 2.2 hdi 136 ks i jtd 150 ks ? razlike , bolne tocke , kvaliteta izrade , mogucnost chip tuninga

alfa je drugarov predlog..kao novitec ,autodelta hrpa aftermarket stvari itd a sam auto je dizajn bertonea..
moj favorit je ultima edizione pugo sa braun kozom ..
No obadva auta po meni su pojave u crnoj boji sa braun kozom , minimalisticki spustena i dotjerana
LP kago
Moj savet GT sto mladji i to je to 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ako je tako i moj predlog za GT.
Gt blackline? 

Moj predlog je 406 kupe 
Ali je GT verovatno bolji i laksi za odrzavanje i ako je duplo ruzniji
Sent from my Sony

Ali je GT verovatno bolji i laksi za odrzavanje i ako je duplo ruzniji

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Nov 2015, 18:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
GT je jedan od retkih automobila koji će jako dugo biti svež.
Da li si razmišljao o nekom Limited Edition primerku GTV? Možda Spider ako ti nije potrebno više od 2 sedišta?

Jedan zanimljiv i neobično tehnički rešen automobil sa zadnjim trapom koji ima pasivno upravljanje u odnosu na prednji trap?

V6 Atmo 3.0, milina.
Da li si razmišljao o nekom Limited Edition primerku GTV? Možda Spider ako ti nije potrebno više od 2 sedišta?

Jedan zanimljiv i neobično tehnički rešen automobil sa zadnjim trapom koji ima pasivno upravljanje u odnosu na prednji trap?

V6 Atmo 3.0, milina.
Nidzo brate,ti nisi kralj,ti si car 

Nidzo, meni, koliko je Brera lepa, toliko mi je GT ruzan.
Od kada se pojavio, ne svidja mi se sa onom grbom ma gepeku i time sto je bukvalno izdeformisana 147ica koja mi je takodje dosta lepsa.od njega.
Sent from my Sony
Od kada se pojavio, ne svidja mi se sa onom grbom ma gepeku i time sto je bukvalno izdeformisana 147ica koja mi je takodje dosta lepsa.od njega.
Sent from my Sony
'Ajd i ja da se oglasim, pošto imam nekog iskustva...
Naravno, Brera, i to 2.4 sa 210 konja. To je auto koji nema mnogo problema (svi oni koji su postojali na modelu od 200 konja su rešeni), a pruža savršeno uživanje u vožnji. Većinu komponenti deli sa Alfom 159 iste motorizacije, pa ni delovi nisu toliko retki. Možda je registracija skuplja, ali veruj mi da vredi svaki dinar. Cilindar viška koji dobiješ za taj novac je nenadoknadiv
Što se vizuelnog dela tiče, daleko sam od objektivnog, pa ne bih ni komentarisao.
Na oglasima su trenutno 3 takve Brere, od čega je jedna van budžeta. Od preostale dve, ona uvijena u foliju je blago customizovana. Osim očiglednog. farban je alu trim koji se i lako ošteti, a i retrovizori su rađeni da bi ličilo na Ti verziju.
Ova druga, rosso rubino, bolje izgleda, koliko mogu da zaključim iz ovo malo slika i potpuno je stock. Ima navigaciju, ali je stariji model, pa nemaš Blue&Me, odnosno, nećeš moći da koristiš BT. Imaš šaržer za diskove u gepeku, kao da je iz 2001.
Ukoliko pak možeš da sakupiš još malo novca, bela black line je nešto čemu cena neće da pada...naprotiv. Ako je budeš održavao kako valja, možeš lepo da se voziš i zaradiš na kraju.
Jedina mana ovog auta je pogon na prednjim točkovima...ali ni to ne mora tako da ostane
Naravno, Brera, i to 2.4 sa 210 konja. To je auto koji nema mnogo problema (svi oni koji su postojali na modelu od 200 konja su rešeni), a pruža savršeno uživanje u vožnji. Većinu komponenti deli sa Alfom 159 iste motorizacije, pa ni delovi nisu toliko retki. Možda je registracija skuplja, ali veruj mi da vredi svaki dinar. Cilindar viška koji dobiješ za taj novac je nenadoknadiv

Što se vizuelnog dela tiče, daleko sam od objektivnog, pa ne bih ni komentarisao.
Na oglasima su trenutno 3 takve Brere, od čega je jedna van budžeta. Od preostale dve, ona uvijena u foliju je blago customizovana. Osim očiglednog. farban je alu trim koji se i lako ošteti, a i retrovizori su rađeni da bi ličilo na Ti verziju.
Ova druga, rosso rubino, bolje izgleda, koliko mogu da zaključim iz ovo malo slika i potpuno je stock. Ima navigaciju, ali je stariji model, pa nemaš Blue&Me, odnosno, nećeš moći da koristiš BT. Imaš šaržer za diskove u gepeku, kao da je iz 2001.
Ukoliko pak možeš da sakupiš još malo novca, bela black line je nešto čemu cena neće da pada...naprotiv. Ako je budeš održavao kako valja, možeš lepo da se voziš i zaradiš na kraju.
Jedina mana ovog auta je pogon na prednjim točkovima...ali ni to ne mora tako da ostane

Ovaj covek mudro zbori 
Ali je bela 50% van budzeta, pa kapiram da ne dolazi u obzir, tako da ostaju druge dve, treba videti ono najbitnije, mehanicko stanje.
Ali licno verujem da je ona mat precenjena, kada pogledas onu lepu bordo za 10k.
Ako auto zaista nema ulaga ja, ja ne bih dalje razmisljao, da trazim kupe za te novce.
Sent from my Sony

Ali je bela 50% van budzeta, pa kapiram da ne dolazi u obzir, tako da ostaju druge dve, treba videti ono najbitnije, mehanicko stanje.
Ali licno verujem da je ona mat precenjena, kada pogledas onu lepu bordo za 10k.
Ako auto zaista nema ulaga ja, ja ne bih dalje razmisljao, da trazim kupe za te novce.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Nov 2015, 18:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad su je momci sa ARCS probali,bela nije isla bas najsrecnije,mada to je bilo pre skoro godinu dana ako se ne varam.
Ako je naglasio drugi put da gleda GTa i da je ostalo za sredjivanje, ne verujem da ga uopste zanimaju ovi postovi.
+1
Jeste na primer ova Brera crvena lepa,ali vec je lik ceni 10k, sigurno ima i ulaganja + ako covek hoce nesto da menja i eto 15k
Jeste na primer ova Brera crvena lepa,ali vec je lik ceni 10k, sigurno ima i ulaganja + ako covek hoce nesto da menja i eto 15k
Rosso rubino je najlepša boja za 159ku. Breru nisam video uživo u toj boji, ali mislim da je isti slučaj, tako da bi to bio i moj izbor.Xepoj87 napisao:Ovaj covek mudro zbori
Sent from my Sony
To se lako vidi šta je u pitanju...ako bih morao da pogađam, DPF. Inače, sve ovo je pod pretpostavkom da su automobili "as advertised".Milos napisao:Kad su je momci sa ARCS probali,bela nije isla bas najsrecnije,mada to je bilo pre skoro godinu dana ako se ne varam.
Izgleda da mi je to promaklo..ali ako ga nije uzeo na prvu... Ja sam Breru kupio još pre ulaska na placScuderia napisao:Ako je naglasio drugi put da gleda GTa i da je ostalo za sredjivanje, ne verujem da ga uopste zanimaju ovi postovi.

Može to i skuplje, sve zavisi šta hoće da menja. Mislim da i cena može da se ispregovara, a od inicijalnih ulaganja, veliki/mali servis je sasvim dovoljanstefanan napisao:+1