Kupovina coupe-a do 10.000 eura
Re: Kupovina coupe-a do 10.000 eura
Na 112k km, tom autu stvarno moze nista da ne fali, kao sto je covek i napisao.
Temu onda promeniti, jer je naslov totalno besmislen, to jest omasen.
Neka se stavi Alfa gt vs 406 kupe i to je to.
Sent from my Sony
Temu onda promeniti, jer je naslov totalno besmislen, to jest omasen.
Neka se stavi Alfa gt vs 406 kupe i to je to.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Evo Pavlova sad ima 130k km cini mi se,u dobrom je stanju i pukao je 180000din. Veliki + mali servis, plocice prednje, neko crevo i jos par sitnica. Nikakav veci kvar ili nesto sto je moralo da se uradi. Tako da ako se gleda auto do 10k e, nikako nije pametno kupiti auto za 10k e i to onaj za koji znas da odrzavanje nije jeftino
Gde Pavle odrzava, kada je to toliko kostalo, u ovlascenom?
Svakako se slazem, na kupcu je izbor, a vidim da nije neko ko se ne razume, pa da srlja olako u nekog krsa
Sent from my Sony
Svakako se slazem, na kupcu je izbor, a vidim da nije neko ko se ne razume, pa da srlja olako u nekog krsa

Sent from my Sony
čini mi se da će ovo da ode u neželjenom pravcu, ali 180000? Ukoliko "par sitnica" nisu plivajući zamajac i kvačilo, previše je. Pričamo o 2.4 JTDM? Ja svoj auto održavam kod Deše, a on ne spada u jeftine majstore, pa mi 180k zvuči previše. Naravno, bez detaljnog opisa bespredmetno je komentarisati. U principu, auto nije uopšte skup za održavanje.
Kada sam detaljnije pročitao temu, vidim da se pominje tuning... u toj situaciji, definitivno GT, pošto tuning na Breri, ne bih nikome preporučio
Kada sam detaljnije pročitao temu, vidim da se pominje tuning... u toj situaciji, definitivno GT, pošto tuning na Breri, ne bih nikome preporučio

Za 180.000 bih tražio da mi 3 devojke plešu u krilu mesec dana. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Koliko kila si smrsao, koliko obroka preskocio i koliko zivaca pojeo, da bi iskesirao tuning na Breri? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Kupi Breru Xepoj 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Neka, previse para je ulozeno u moju liniju, da bih sada sve izgubio 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
To sto mi imamo nije linija,nego parabola 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Tu je keš manji problem od nemogućnosti da se nađu komponente. Ne postoji ništa plug&play. Tako da se na traženje rešenja potroši previše vremena, a samim tim i novca. Naravno, ovde ne govorimo o klasičnom tuniranju, već i o hardware upgrade-ovima.Xepoj87 napisao:Koliko kila si smrsao, koliko obroka preskocio i koliko zivaca pojeo, da bi iskesirao tuning na Breri?
Sent from my Sony
Iskreno, motor od 210 konjshih snaga se bez problema "čipuje" na 240-250, u zavisnosti od stanja samog motora i to je više nego dovoljno. Turbo koji se nalazi u autu (GTB2056v) je fenomenalan i omiljen među tunerima. Uz PowerFlex i eventualno neke bolje amorte (koni sport i Novitec opruge na primer) pokriće apsolutno sve situacije.
I dalje tvrdim da je Brera best buy za nešto što bi bilo i daily drive i auto za uživanje u vožnji.
Milose, nazovimo to "sexy curves" 
Videh Bobane u temi koju sa zadovoljstvom pratim, i ako na papiru/ekranu, sve to deluje jednostavnije, mogu misliti koja je igranka
Sent from my Sony

Videh Bobane u temi koju sa zadovoljstvom pratim, i ako na papiru/ekranu, sve to deluje jednostavnije, mogu misliti koja je igranka

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Nov 2015, 19:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Kod Nese na Banovom brdu je radio. Pitacu ga bas detaljno da mi kaze sta je sve menjano
Pazi, ako je standardna procedura, izlazi 159 dosta skuplja za odrzavanje od C klase, a do sada sam suprotno slusao.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa valjda je 2.4 prilicno skuplja od 1.9 za odrzavanje, tako mi je i Toma rekao kad smo pricali pre. Ispitacu debelog detaljno ali znam da je cifra otprilike ova. Jedino je moguce da ja nisam zapamtio sve sto je radio
2.4 je skuplja, a i Pavle je uzeo auto od Maxe koji dinar u auto ne ulaže, kupuje polovne gume i taj fazon vlasnika je. Takođe je pitanje šta je tačno rađeno, jer je cifra paprena, a ja održavam auto u servisu koji važi za skup međ Alfistima.
Možda se samo nakupilo.
1.9 je upola jeftiniji motor za održavanje, a plus je auto 100 kila lakši u nosu, koji je na 159 u svakom slučaju pretežak. Najpametnija stvar je nasviran 1.9.
Tapatalk
Možda se samo nakupilo.
1.9 je upola jeftiniji motor za održavanje, a plus je auto 100 kila lakši u nosu, koji je na 159 u svakom slučaju pretežak. Najpametnija stvar je nasviran 1.9.
Tapatalk