Dobro veče
Re: Dobro veče

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Platio. Sve lepo proverili kao na standardnom tehnickom kada registrujes kola. I pitao onog lika na tehnickom da li je sve ok. On kazao da jeste i rekao mi da platim 1000 dinara i odneo panduru da vidi. To je privatni tehnicki pregled. Nece sigurno za dzabe da radi. Ja to razumem.Scuderia napisao:Ti platio tehnicki zbog rutinske kontrole? wtf?
Auto koji sam vozio tada (Audi 80) je bio star 23 godine i oni su me ciljano zaustavili, jer su posumljali da sam verovatno tehnicki neispravan. A ispred mene su bila dva mnogo novija automobila, njih nisu zaustavili, nego su mene, treceg.
A zamisli kada uhvate nekog jadnika, koji vozi nekog drndavog yugica, pa jos mora da plati tehnicki, pa mu skinu i tablice, jer je tehnicki neispravan...pa veselje kakvo neces.
Saša,
Onda me zeznuse...Ali sada je kasno da se ispravi. Secam se da mi onaj lik rece: ,,Idi plati, 1000 dinara je tehnicki,,.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- TDI
- Banned
Ma dobro, ako su se obogatili i najeli za mojih 1000 dinara, neka su. Meni jos draze.
Platim ja i izadjem kod pandura kome je ovaj dao moj papir od tehnickog i pitam ga da li sam u redu i da li mogu da idem. On rece da mogu. A ovaj drugi njegov kolega uhvatio nekog mucenika, sa nekom drndavom starom Ladom i tera i njega na tehnicki. A ja mislim: ,,Jbg, sta ces, na sitotinju i zec patku dize,,.
Platim ja i izadjem kod pandura kome je ovaj dao moj papir od tehnickog i pitam ga da li sam u redu i da li mogu da idem. On rece da mogu. A ovaj drugi njegov kolega uhvatio nekog mucenika, sa nekom drndavom starom Ladom i tera i njega na tehnicki. A ja mislim: ,,Jbg, sta ces, na sitotinju i zec patku dize,,.
Au druze, pa ne da su te zeznuli, nego...
- TDI
- Banned
Ma neka su, neka im. A meni nauk za sledeci put. Ja nisam znao da ide na teret MUP-a, kada sam ispravan. Sada znam, drugi put me nece zeznuti.
dobro vece 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nisi trebao da platis. Ako je vozilo ispravno troskove tehnickog snosi MUP.
Dobro vece 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro vece. 
Procitao sam u nekoj temi da je temerinska petlja zatvorena. Sutra treba da idem bas kroz Temerin, kuda da idem iz pravca BG-a autoputem? Da se iskljucim na prvom iskljucenju za NS, idem prema NS i onda skrenem desno prema nadvoznjaku na temerinskoj petlji i produzim preko autoputa za Temerin? Ne znam sta je tacno zatvoreno tamo, pa ne znam da li bi prosla ova varijanta.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol

Procitao sam u nekoj temi da je temerinska petlja zatvorena. Sutra treba da idem bas kroz Temerin, kuda da idem iz pravca BG-a autoputem? Da se iskljucim na prvom iskljucenju za NS, idem prema NS i onda skrenem desno prema nadvoznjaku na temerinskoj petlji i produzim preko autoputa za Temerin? Ne znam sta je tacno zatvoreno tamo, pa ne znam da li bi prosla ova varijanta.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Izadjes na drugom iskljucenju kod deponije,i magistralom nastavis ka temerinu.
- TDI
- Banned
Jbg, sta ces. Nego je meni krivo(blago receno, da se ne izrazavam drugacije, a bilo bi mozda adekvatnije) sto su oni tada pre par godina kada su me bili zaustavili, a verujem da ce tako i sada, zaustavljali ljude sa starim kolima, a ne baje sa novijim. Nista licno tebi, posto te ta policija hlebom hrani, ali, sto da pokusavaju da primenjuju zakon na njima, kada sirotinji gace same spadaju?H4wkeye napisao:Nisi trebao da platis. Ako je vozilo ispravno troskove tehnickog snosi MUP.
Zakon u ovoj drzavi nije isti za sve. Neretko zakon vazi za tebe, prema onome kakav ti je socijalni status. Ma koliko da se to nekome ne svidja. Pa sada svi skocite na mene kao sto umete, ali, eto, krivo mi je zbog toga.
Je Suis Hokaj.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Prvo, zivot nije fer, ne samo kod nas, nego svugde u svetu.
A to sto zaustavljaju "obicniji" narod sa slobodnu cu da kazem krsevima i polu krsevima je upravo zbog toga. Jednostavno ako je neispravan nema sta da radi u saobracaju. Npr taj jadnik sa yugom sto ce da ostane bez tablica i mora da plati kaznu ugrozava druge ucesnike, tako da je to opravdano ako se desi. A pre ce ti krsevi da budu neispravni nego neki bmw ili audi novijeg godista.Ako je ispravan izgubio je samo vreme, troskove placa MUP. Ja znam dosta poznanika koji teraju tako polu ispravne, npr pre sam vozio od drugara jednog golfa 2 samo prednje kocnice rade, a nazalost takvi primeri nisu retki. A nije samo opravdanje da se nema, taj recimo moze popravi kocnice od jednog izlaska u kafanu, ali eto vise voli kafanu nego da ima ispravan auto.
Jednostavno ako nemas da odrzavas ispravnog, ne vozis, ima autobusa i drugih vidova javnog prevoza koji su dosta jeftiniji. I po manjim gradovima i okolini, a BG i ostale velegrade da ne pominjem.
A to sto zaustavljaju "obicniji" narod sa slobodnu cu da kazem krsevima i polu krsevima je upravo zbog toga. Jednostavno ako je neispravan nema sta da radi u saobracaju. Npr taj jadnik sa yugom sto ce da ostane bez tablica i mora da plati kaznu ugrozava druge ucesnike, tako da je to opravdano ako se desi. A pre ce ti krsevi da budu neispravni nego neki bmw ili audi novijeg godista.Ako je ispravan izgubio je samo vreme, troskove placa MUP. Ja znam dosta poznanika koji teraju tako polu ispravne, npr pre sam vozio od drugara jednog golfa 2 samo prednje kocnice rade, a nazalost takvi primeri nisu retki. A nije samo opravdanje da se nema, taj recimo moze popravi kocnice od jednog izlaska u kafanu, ali eto vise voli kafanu nego da ima ispravan auto.
Jednostavno ako nemas da odrzavas ispravnog, ne vozis, ima autobusa i drugih vidova javnog prevoza koji su dosta jeftiniji. I po manjim gradovima i okolini, a BG i ostale velegrade da ne pominjem.