TV - Audio - Video - bela tehnika
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Najjači su vesterni na turskom, ono kad Džon Vejn ulazi u salun i kaže: ,, Merhaba!"
Ili češki, kad kaže Vinetuu : ,, Dobri den pane načelniče''
Pa samo da se rokneš...
Ili češki, kad kaže Vinetuu : ,, Dobri den pane načelniče''

Pa samo da se rokneš...
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
nije sve tako crno! ima sinhronizacija koje su bolje, retko ali ima 
Sundjer Bob na B92 po meni 100x bolji od originala npr.

Sundjer Bob na B92 po meni 100x bolji od originala npr.
To je bukvalno jedini primer, kao i svi WB crtaci
Sve strane sinhronizacije su jezive
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Kod nas u gradu su letos isli redom i menjali risivere, osetno se popravila slika, brzina rada, dodatni HD kanali a i vise ne moraju biti spojeni na telefonsku liniju ako imas Total TV kucu (2 i vise risivera). Ja ih koristim od kad postoje u Srbiji. E sad, ovaj novi nisam toliko puno cackao jer je to kod mojih a ja u stanu imam ST Cable kablovsku i net i prezadovoljan sam uslugom.branja napisao:Ima li neko total?
Na nekim kanalima mi je slika toliko ocajna. Pokusao sam i ostrinu i opciju za poboljsalje ulaznog signala i smanjenje suma ali jok. Mutnjikavo, nikako. Dodje mi da se vratim na crt. Mada i ovi mandrili nikako da posalju nov risiver sa hd kanalima i boljom slikom.
Poslato sa Lumia 925
nisuMcGruja napisao:To je bukvalno jedini primer, kao i svi WB crtaci
kao što rekoh italijani su majstori
recimo, špageti vesterni su bolji na italijanskom nego u originalu...čak i kad klint istvud govori italijanski
tu su i čuveni kung fu filmovi gde se sinhronizacija radi na celom filmu ili samo na američkim likovima. kineski jezik ni najmanje ne smeta, čak se odlično uklapa u film.
a ima i obrnuto, kad italijanski glumci "progovore" engleski (što je bilo veoma često) kao što je slučaj karla pedersolija (bad spenser) koji nije imao pojma engleski ali mu to zahvaljujući sinhronizaciji, ni malo nije smetalo
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ok, za Italijane neka bude 

Meni su svi naši stari crtani super sinhronizovani. Nindža kornjače bolje od originala 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa naravno da su bili bolji, šta misliš zašto ih zovu "špageti vesternima"?crni napisao:kao što rekoh italijani su majstori
recimo, špageti vesterni su bolji na italijanskom nego u originalu...čak i kad klint istvud govori italijanski

koliko znam, čarls bronson, li van klif i klint istvud nisu bili italijani...o njihovoj sinhronizaciji govorim
a i mnogi drugi glumci su tu bili u opticaju
a i mnogi drugi glumci su tu bili u opticaju
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nisu, naravno. Evo, ima i na Wikipediji pokoja reč o tome:
"These movies were originally released in Italian, but as most of the films featured multilingual casts and sound was post-synched..."
https://en.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_Western
"These movies were originally released in Italian, but as most of the films featured multilingual casts and sound was post-synched..."
https://en.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_Western
Meni je najjaca bila (mislim) poljska sinhronizacija,to je jos iz doba 90tih gde ceo film jedan isti lik prica sve glasove,manje vise monotono,a film Umri muski,a narator kao da je sahovski mec.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .