Ja sam jos prosle godine video par puta Vectru sa reg BG 031 UE, sad da li je platio ili izboksovao preko neke veze da dobije ovu kombinaciju ne znam ali znam da bih je rado posedovao.

To je registrovao moj drugar, ali bukvalno kismimethane.master napisao:Kismi?![]()
![]()
Sent using Tapatalk
Pa jel mu to stvarno prezime ili neka zaje*ancija koja košta 80kilo dinara ;-) ?ivancho napisao:To je registrovao moj drugar, ali bukvalno kismiZvao me da dodjem da vidim posto mu nisam verovao
NexT napisao:danas sam video raspalo Asconu sa tablicama BG RARA :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
Nisam lepo video auto, tj da li su original, al kulturno su nakacene u okvire, ne verujem da bi se neko zajebavao sa tim... Mada, ne verujem ni da bi neko platio tablice vise nego sto vredi auto
Uroše, je l' to na Nbg-u? I jeste sigurni da je Askona u pitanju?Uroš S. napisao:To mi komšija, RA RA su mu prva dva slova imena i prezimena, matori ima oko 70 godina, mnogo je čudan, da mu vidiš vizitkartu, The Aristocrat of Modern Magic, Super Comedy Clown Magic Show, ne pitaj me čime se bavi, ne znam
imaju nekoliko kola sa WOW tablama, bas sutra idem kod njih na Palic.Markoni napisao:Vidjao sam i ja tu Asconu, a sa WOW tablicama postoji i bordo nova E klasa. Rekao bih da je firma World Of Wine u pitanju posto mi vlasnik kola deluje suvise ozbiljno za takvu tablicu...
Tapatalk Post