Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Dobro veče

Post od TDI »

Taksisti su jeftini! :rofl: :rofl: :rofl: E dobar si.

Imam i ja skolske drugare, koji su imali isti start kao ja. Odskocio sam u odnosu na njih. Uvek sam u zivotu imao cilj za neke stvari. Borio sam se svojim radom. Bilo je tu i malo srece, ne mogu da kazem. Dok su oni, sto ti kazes, blejali u kladionici, studirali jednu godinu dva-tri puta, trazili posao, a molili Boga da ga ne nadju i tako dalje...I sada ako rade, rade za minimalac i nemaju za osnovno. Ne mogu da planiraju nikakvu buducnost, dok ja mogu, jer imam bar za osnovno. I neka zakon vise vazi za mene, nego za njih. Ne bi se menjao sa njima. Ja sam srecan sto sam u mogucnosti da mogu da postujem zakon. Ako me razumes...
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

TDI napisao:Ja sam srecan sto sam u mogucnosti da mogu da postujem zakon. Ako me razumes...
:kezo:

Kakav sampion :kezo:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Pajo, mislim da više nijedan automatik nije loš, ja sam vozio aktuelni bmwov sa jednim kvačilom i veoma dobro radi, nije skoro uopšte lošiji od mog s dva kvačila, tako da verujem da je i u mercedesu dobar.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

aleksa napisao:Skuter menjac....

EDIT: ups, mislio sam da pitas za prethodni...

U novoj A klasi je duplo kvacilo 7 brzina.
Zvuči obećavajuće. Mada gledam specifikaciju motora i nije neka. 80kw i 250nm iz 1800ccm
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Zar nije 1.5 dci (1400 i nešto)?
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

TDI napisao:Taksisti su jeftini! :rofl: :rofl: :rofl: E dobar si.
Da!
Procitaj sve sto sam napisao a to je da su taksisti jeftini u vecini gradova.
Pogledaj samo NS i sve ti je jasno, taksi je itekako jeftini, a ima gradova gde je i znacajno jeftiniji....
TDI napisao: Imam i ja skolske drugare, koji su imali isti start kao ja. Odskocio sam u odnosu na njih. Uvek sam u zivotu imao cilj za neke stvari. Borio sam se svojim radom. Bilo je tu i malo srece, ne mogu da kazem. Dok su oni, sto ti kazes, blejali u kladionici, studirali jednu godinu dva-tri puta, trazili posao, a molili Boga da ga ne nadju i tako dalje...I sada ako rade, rade za minimalac i nemaju za osnovno. Ne mogu da planiraju nikakvu buducnost, dok ja mogu, jer imam bar za osnovno. I neka zakon vise vazi za mene, nego za njih. Ne bi se menjao sa njima. Ja sam srecan sto sam u mogucnosti da mogu da postujem zakon. Ako me razumes...
Pa OK, ti si se izborio da imas za zivot, porodicu, drzavu... Ali zasto bi onda za tebe zakon trebao da bude stroziji nego za onoga ko nije uspeo da se izbori (dal svojom krivicom ili nesrecnim okolnostima)?
Zakon treba da bude isti za sve i tu nema mnogo prostora za diskusiju.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

1461 ccm i 250 nm...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

A 180CDI sa 7G-DCT je 1796ccm i to je verovatno Merc motor.
A 180CDI Blue EFFICIENCY je 1461ccm i to renoov motor. Ne ide sa automatikom.
Karakteristike praktično iste.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

http://gizmodo.com/jeff-bezos-new-rocke ... 1744370201

I na YouTube-u:
https://www.youtube.com/watch?v=9pillaOxGCo
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Moze opciono automatik i sa A160d...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Pričamo o A 180d a ne o A160.
Hoće koleginica kupi.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Paja napisao:A 180CDI sa 7G-DCT je 1796ccm i to je verovatno Merc motor.
A 180CDI Blue EFFICIENCY je 1461ccm i to renoov motor. Ne ide sa automatikom.
Karakteristike praktično iste.
Sad baš gledam... ne pravi se taj 1.8 od 2013.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Pa kazem ti da opciono moze automatik i sa 160d, a naravno i sa 180d, kad pricamo o 1.5 dci.

Znaci moze da uzme 180d automatik i od 1500 i od 1800 kubika.

EDIT: da nema vise tog 1.8 motora, tako je Dacija jedini izbor...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Jebo ih sajt onda. Na njemu stoji i dalje.
Ond je u pitanju reno 1500ccm i 7g automatik.
Za preporuku ili ne?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

AcaKayak napisao:Jel moguće da se vi raspravljate s tdi-jem?
Sta tebi nije jasno?

DW,
Da ima. Po selima gde vukovi nose postu, a medvedi stopiraju, bas ima apoteka koja radi 24 sata. A po Srbiji imas takvih mesta u izobilju.

ljubitelju,
Znam ljude koji su u takvim situacijama. I postavio sam sebe u njihovu situaciju. Znam da bi mi bilo veoma tesko, a kako bi se snasao to ne znam, tesko je navici se na gore. A ti stvari, kao i mnogi ovde, postavljas crno i belo, a ne moze tako. Jer je u zivotu nekad i zuto i sivo, ako me razumes.Ne znam da teoretises, nego vidim. A ja ne teoretisem, nego gledam stvari realno. To nisu neutemeljene izjave, vec realnost nekih ljudi koji po nekim personama clanovima ovog foruma trebaju da nemaju decu i da crknu, zato sto su onog socijalnog statusa kog su. I ne stidim se nicega sto sam rekao. A sta ce da misle takvi ,,obrazovani,, ljudi koje ti nazovas obrazovanima bas me zabole. I nema tu sta da se ne razume ili razume, to je prosto da nema dalje i ne vidim sto od toga pravis nukleralnu fiziku. I ako smo mi normalna zemlja, ja sam onda japanski car.

gobline,
Nisam se vozio nikad taksijem u NS. U BG, gde zivim ceo zivot, vozio sam se 2-3 puta i to su bile situacije kada sam tako morao. Oba puta me je taksi kostao dnevnicu za koju radim, a jedva 10 km. Ipak me nisi razumeo. Zakon za mene moze da bude strog, jer ja mogu da ga ispostujem. Jedva, ali mogu jos uvek. A sa obzirom da se stalno namece neki novi harac, pitanje je dokle cu moci. Mogu da odrzavam svoj auto uvek tehnicki ispravnim. A oni Yuga, pa da li mogu da kupe, a ne da ga odrzavaju. Ne bi bi u njihovoj kozi ni za sta na svetu, ako mi verujes.
Auto i sve sto ide sa njim su smesna stavka u onosu na neophodne stvari koje su na nase uslove preskupe. Da su cene hrane i komunalija prilagodjene nasim uslovima, bez problema bi mogao da odrzavam i skuplji auto sto se toga tice od ovog koji imam.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Odgovori