AcaKayak napisao:Jel moguće da se vi raspravljate s tdi-jem?
Sta tebi nije jasno?
DW,
Da ima. Po selima gde vukovi nose postu, a medvedi stopiraju, bas ima apoteka koja radi 24 sata. A po Srbiji imas takvih mesta u izobilju.
ljubitelju,
Znam ljude koji su u takvim situacijama. I postavio sam sebe u njihovu situaciju. Znam da bi mi bilo veoma tesko, a kako bi se snasao to ne znam, tesko je navici se na gore. A ti stvari, kao i mnogi ovde, postavljas crno i belo, a ne moze tako. Jer je u zivotu nekad i zuto i sivo, ako me razumes.Ne znam da teoretises, nego vidim. A ja ne teoretisem, nego gledam stvari realno. To nisu neutemeljene izjave, vec realnost nekih ljudi koji po nekim personama clanovima ovog foruma trebaju da nemaju decu i da crknu, zato sto su onog socijalnog statusa kog su. I ne stidim se nicega sto sam rekao. A sta ce da misle takvi ,,obrazovani,, ljudi koje ti nazovas obrazovanima bas me zabole. I nema tu sta da se ne razume ili razume, to je prosto da nema dalje i ne vidim sto od toga pravis nukleralnu fiziku. I ako smo mi normalna zemlja, ja sam onda japanski car.
gobline,
Nisam se vozio nikad taksijem u NS. U BG, gde zivim ceo zivot, vozio sam se 2-3 puta i to su bile situacije kada sam tako morao. Oba puta me je taksi kostao dnevnicu za koju radim, a jedva 10 km. Ipak me nisi razumeo. Zakon za mene moze da bude strog, jer ja mogu da ga ispostujem. Jedva, ali mogu jos uvek. A sa obzirom da se stalno namece neki novi harac, pitanje je dokle cu moci. Mogu da odrzavam svoj auto uvek tehnicki ispravnim. A oni Yuga, pa da li mogu da kupe, a ne da ga odrzavaju. Ne bi bi u njihovoj kozi ni za sta na svetu, ako mi verujes.
Auto i sve sto ide sa njim su smesna stavka u onosu na neophodne stvari koje su na nase uslove preskupe. Da su cene hrane i komunalija prilagodjene nasim uslovima, bez problema bi mogao da odrzavam i skuplji auto sto se toga tice od ovog koji imam.