Biseri iz oglasa
Re: Biseri iz oglasa
Stvarcica kojom dokazujes da si ipak imao prvenstvo i da je onaj drugi ucesnik u saobracaju ipak prevideo neke stvari.
Ne spada u standardnu opremu i skirva se kao jammer.
Imas li info prodaje li se auto sa dodatnom opremom ili ce biti ogoljen za istu?
Ne spada u standardnu opremu i skirva se kao jammer.
Imas li info prodaje li se auto sa dodatnom opremom ili ce biti ogoljen za istu?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mislim da je pistolj laznjak, al ne vidim jasno, pa ne mogu da tvrdim.. U svakom slucaju, oglas koji treba proslediti MUPu
Brzine idu u H-a !!!

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Baš bi se neko cimao oko toga. Bar da policija nešto preduzme, nego bi verovatno tog nekog ko bi poslao oglas, drkali za podatke, mesto stanovanja, davanje izjave da je video taj oglas na internetu, itd
To je neka standardna procedura pri prijavljivanju krivičnih i prekršajnih dela telefonom, pa me ne bi čudilo da bi se isto dogodilo ako im proslediš oglas 
A i ako rade svoj posao, sami bi trebali da prate oglase za polovne automobile i delove.

A i ako rade svoj posao, sami bi trebali da prate oglase za polovne automobile i delove.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mislim da nisi obavezan da ima kazes podatke 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To samo njega navuku da im da podatke
Nixa i ja smo pre godinu dana zadrzali nekog pijanog lika dok nije dosla policija.. Nisu nam trazili nikakve podatke, samo nam rekli, momci hvala, slobodni ste...

Nixa i ja smo pre godinu dana zadrzali nekog pijanog lika dok nije dosla policija.. Nisu nam trazili nikakve podatke, samo nam rekli, momci hvala, slobodni ste...
Brzine idu u H-a !!!

Samo im pustiš liink na mail pa oni nek vide šta će.
I ja sam pre neku godinu bio savestan. Vraćali smo se auto-putem iz pravca rume i pred naplatnom rampom u Dobanovcima tip ševrda kroz sve tri trake. Vozi srednjom a pravi izlete i u levu i žutu. Jebeno za prestići. Prišao sam mu i čekao Kad je iz leve krenuo da se vraća u srednju i da polako klizi ka žutoj pun gas. Na naplatnoj rampi sam stao i drug kroz prozor rekao dežurnim saobraćajcima koji auto i o čemu se radi.
I ja sam pre neku godinu bio savestan. Vraćali smo se auto-putem iz pravca rume i pred naplatnom rampom u Dobanovcima tip ševrda kroz sve tri trake. Vozi srednjom a pravi izlete i u levu i žutu. Jebeno za prestići. Prišao sam mu i čekao Kad je iz leve krenuo da se vraća u srednju i da polako klizi ka žutoj pun gas. Na naplatnoj rampi sam stao i drug kroz prozor rekao dežurnim saobraćajcima koji auto i o čemu se radi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Najružniji automobil na svetu se prodaje
Na jednom sajtu pojavio se oglas za prodaju neobičnog vozila. Naime, vlasnik ga je opisao kao "najružniji auto na svetu". Automobil je sklopljen od starog kamiona iz 1962. godine i Pontiaka iz 1990 godine.

Među navedenim privilegijama koje je naveo vlasnik i izumitelj su “vazdušni jastuci koji su u ispravnom stanju” i "ručke na vratima" .
Vlasnik upozorava da neće prihvatiti da proda svoje "čudo" za manje od tri hiljade dolara. Hibridno vozilo izgleda najbizarnija od napred, sa haubom od kamiona koja stoji na drugoj haubi.
Oba automobila su crvene boje, ali boja kamiona je daleko tamnija. Blogeri i auto fanatici su ponudili svoje savete za budućnost potencijalnim vlasnicima.
Pogledajte najružniji auto na svetu: http://www.24sata.rs/vesti/luda-planeta ... 5041.phtml
Na jednom sajtu pojavio se oglas za prodaju neobičnog vozila. Naime, vlasnik ga je opisao kao "najružniji auto na svetu". Automobil je sklopljen od starog kamiona iz 1962. godine i Pontiaka iz 1990 godine.

Među navedenim privilegijama koje je naveo vlasnik i izumitelj su “vazdušni jastuci koji su u ispravnom stanju” i "ručke na vratima" .
Vlasnik upozorava da neće prihvatiti da proda svoje "čudo" za manje od tri hiljade dolara. Hibridno vozilo izgleda najbizarnija od napred, sa haubom od kamiona koja stoji na drugoj haubi.
Oba automobila su crvene boje, ali boja kamiona je daleko tamnija. Blogeri i auto fanatici su ponudili svoje savete za budućnost potencijalnim vlasnicima.
Pogledajte najružniji auto na svetu: http://www.24sata.rs/vesti/luda-planeta ... 5041.phtml
Posetite www.garaza.rs !
Kako ikome padne na pamet da napravi ovako nešto?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Doduše ne ovako ekstravagantan, Paja i Jare su imali sličan pokušaj početkom 70-ih.paja napisao:Kako ikome padne na pamet da napravi ovako nešto?

Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovaj lik sa slike je zapravo Grk 

Padne na...STA???paja napisao:Kako ikome padne na pamet da napravi ovako nešto?
Da ima grama mozga, ne bi pravio ovako nesto!
- aleexis
- Pridružio se: 15 Jun 2012, 22:56
- Garaža: Opel Astra G

kadar nevera! :trljamoci:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 190_190_e/
retko tacan i ocuvan Mercedes 190e
Rekao bi da je onaj što je prodavao retko tačnog Golfa. Isto VA table.
retko tacan i ocuvan Mercedes 190e
Rekao bi da je onaj što je prodavao retko tačnog Golfa. Isto VA table.
Имам једно потпитање...