Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Re: Dobro veče

Post od nenad.fil »

To su opasne ideje, to je opasna muzika, to su opasne frekvencije...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

TDI radio :D
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Milose,
Necu, jer ne mogu da nadjem zajednicki jezik sa zelenim grujicicima, a drugare koji su zasticeni na ovom forumu bi sve banovao. :twisted: :twisted: :D Dobro ne bas sve, evo tebe bi ostavio, gotivan si mi. :D
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ali ja insistiram.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

TDI banovan si
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

TDI napisao:maricu,

Sve je to tacno. I da zivot nije fer i ostalo. Sa tim sto ovde nije fer za najosnovnije stvari, gde je potrosacka korpa skoro 3 puta veca od minimalca. Ali o kojoj kafani pricas? E da je do kafane. Ljudi dolaze u situaciju da li ce da plate racune, kupe hranu ili poprave auto. Ali zna se sta je prece, naravno auto i dalje ostaje neispravan. A kafana i uvek lepa garderoba je odavno luksuz za mnoge. Ma koliko da je nekim snobovima to neshvatljivo. Lako je kad si momak, pa nemas kredit, komunalije i ostalo. A imas prosecnu srpsku platu i trosis samo. A mozak na otavi.

A zamisli da imas tu prosecnu srpsku platu ili manju, a zena ti ne radi ili radi za 20000 kao masa ljudi. I imas komunalije, ratu za kredit koji si uzeo da bi sredio to gde zivis, pa vrtic za decu, hranis cetvoro usta, pa tu decu moras i da obuces...ne da bi vozio to sto imas , a sto ti treba kao ne znam sta.

A u tim uslovima i Yugo je skup za odrzavanje kao đavo. I svako ko ima malu decu, zna koliko je bez auta tesko.

Za razliku od nekih ovde, ne dajem sebi za pravo da sudim onima koji zive gore od mene. Da bi nekome sudio i drzao slovo, taj neko bi morao da bude socijalnog statusa, makar kao ti. A kao nikaragva da se sprdas sa time, za to nemam reci.
Pa vidi meni volvo je porodican auto. Letos sam radio u nekoj firmi, na 10 km od kuce, ali nisam mogao sa njim da idem na posao jer je ga je matori koristio, razmisljao sam se da kupim nekog yuga za 300 evrica, imao bi mozda da ga utocim i da ga reg. Ali sam skontao da ne bi imao da ga odrzavam ispravnog. I da radio sa za tih ~20 000 RSD, nemam jos porodicu pa nisam imao obavezu nekoga da hranim, ali porodicno smo bili u nekom dugu, pa je taj posao sluzio da se sto pre izbavimo iz dubioze. Na posao sam isao uglavnom biciklom, stopom, dakle snalazenje, bus kad je imao. Okisao sam, smrzao se par puta. Cak su me neke kolege tad da kazem ismevale jer sam u to vreme diplomirao na masincu, pa ono kao inzenjer masinstva a ide biciklom,stopom na posao(ne u struci) :ccc: Ali to nije dovoljan razlog da se priusti nesto sto ne moze da se priusti.
Pomenule su i ostale kolege ovde, nije uvek tu finansije problem. Pogledaj ove traktoriste recimo, ne znam gde zivis, ali ja zivim u selu, pa traktori prolaze cesto. 90% njih nema ispravnu signalizaciju, a na istim tim traktorima izvlace drva dnevne vrednosti 500 evra. Dakle ima i nemarnosti.
Osudjujem ih jer mogu mene, ili tudju decu da ugroze neispravnim automobilom.
Odosmo duboko,ali nije ni sve tako kako izgleda. Ja ne znam da li je ova moja opstina Gornji Milanovac u kojoj vidim kako ljudi zive, toliko razvijena, ali uglavnom kraj sa krajem krpi onaj koji nece da radi, izmislja i slicno. Npr moj drugar kod kojeg sam radio u sumi (seca,izvlacenje,tovarenje) placa dnevnicu 3000 RSD, verovao iili ne ne moze da nadje dovoljno radnika.
Ovi sto krpe kraj sa krajem su uglavnom pobegli sa sela, jer nece da zive u p.m. i da budu seljani, nego hoce da zive u gradu i rade u nekoj firmici gde se ne prljaju, ne znoje i sl. Pa najbolji mi ortak radi za 26 000 rsd kao portir, a u selu mu deda ima imanje i sve masine sa kojim bi mesecno lagano mogao da ima 1000 evrica, ali ne on oce da bude gospodin.... Ima izuzetaka ali slabo.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Zar ne ide bus u Takovo?
Skuteri? :)
Kupiš-rabiš-prodaš? :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Idu ali je autoprevoz propao, pa su smanjili linije, a i nije se uklapao u radno vreme. Jeste u jednu smenu koju sam radio svaki ~10i dan. Skuter mi dodje isto sto i bajs, nema krov ;)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

TDI napisao: A tebe methane.master cu da zovem kada budem imao zatvor, da me protera, posto su ti fore za to pogodne.
Moram da te upozorim, ako te ja budem rešavao opstipacije, postaćeš snob i gay, tako da znaš.

Ma šalim se, samo zovi, biću nežan. :maminsin:
Širim haos!
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Jbg sada je kasno, nije uplatio roaming. :mrgreen:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33