Bio sam na Borskom hotelje dobar, renoviran. Ali je pustara okolo nemas gde osimu Bor/Zajecar.Heinz napisao:Ja sam naseo na Vučić marketing, i rezervisao Borsko jezero. Javljam utiske, ako ne odustanem.
Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
Re: Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
Je'l okej da se probleji sa klincem za vikend? Ima li oko hotela bilo kakvih sadržaja?
Tapatalk
Tapatalk
Trebalo bi da ima svašta tamo.
Mene više plaši gužva za 1. maj, kažu da svi iz okolnih mesta dođu na jezero da kremiraju meso.
Mene više plaši gužva za 1. maj, kažu da svi iz okolnih mesta dođu na jezero da kremiraju meso.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^ Pa ti budi spontan i pridruži im se u tom ritualu. 

Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sta bi na kraju?Heinz napisao:Ja sam naseo na Vučić marketing, i rezervisao Borsko jezero. Javljam utiske, ako ne odustanem.
Taj hotel je skroz korektan, ali malo dislociran, uzevsi u obzir nasu putnu infrastrukturu.
Na putu do jezera, prolazi se kroz Brestovacku Banju, u kojoj je i klub RTBa. Ludilo jedno. Jos jedno od ugostiteljskih tvorevina "srecnih vremena", naravno, nekada poluzatvorenog tipa. Po voznom parku koji tamo zatekoh, reklo bi se da i dalje dolaze razni funkcioneri i odrzavaju bitne sastanke, vezane za jagnjice. Poseban utisak je ostavila fotelja u lobiju, sklepana od koze raznih zivotinja, rogova, cudesa... Pretpostavljate, bese to polulovacka kuca, a nekadasnji predsednik je voleo lov, samo je pitanje da li je ikada bio tamo... Kako god, renovirano je i mislim da je povezano dalekovodom direkt na RTB, jer kada je nestalo struje, u mraku je ostalo nekolo km kvadratnih, tj cela Banja, a kod njih svetli kao u LasVegasu

Uostalom: http://rtbklub.rs
I da se dotaknem Zlatibora, iz naslova:
Sa obzirom da se izgradio neverovatan broj stambenih kompleksa, plus pojedinacnih zgrada, cene su postale prihvatljivije, a kvalitet gradnje dosta dobar. Ko ima sa cime, a i volje, prilika je za kupiti neku nekretninu tamo. Doduse, kako se gradi, polako gubi poentu i prilaziti onom Kraljevim vodama. Udarili su kamen temeljac ya onu gondolu do Tornika, pa da vidmo sta ce ispasti...
Bio patak i subotu na Zlatiboru i neću uskoro ponovo.
Toliko je izgrađeno da je izgubilo poentu.
Trenutno se ruši objekat po objekat nekadašnjeg tržnog centra i zidaju se trospratne i četvorospratne zgrade.
Toliko je izgrađeno da je izgubilo poentu.
Trenutno se ruši objekat po objekat nekadašnjeg tržnog centra i zidaju se trospratne i četvorospratne zgrade.
Sta si poceo si da pricas u trecem licu o sebiPaja napisao:Bio patak

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Neću ispravljam da ne ispadneš glup u društvu. 

Cuj ispadnem 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ništa, odustao sam. Takođe i od srpskog turizma u širem smislu.pedja napisao: Sta bi na kraju?
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Jel boravio neko u Kraljevim konacima ili u ovim novim Zlatiborskim konacima?
Jel ima neko preporuku za smestaj na Rajcu?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zasto ? Cuo sam da je hotel do dz.Heinz napisao:Ništa, odustao sam. Takođe i od srpskog turizma u širem smislu.pedja napisao: Sta bi na kraju?
Verujem da jeste. Ali koliko košta? Koja je zabit u pitanju itd.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U mojoj glavi, Jezero, Aqua Star Danube (Kladovo) i Danubia Park (Srebrno Jezero) se vode kao isti tip hotela, po vise osnova.
SilverLake je odlican hotel sa 3*. Kladovo (4*) je malo zabacen, kao i Borsko Jezero. Naravno u odnosu na Beograd.
U taj rang 3/4* hotela, sa Spa/Wellness sadrzajima, idu i hoteli na Palicu i jos po neki, ali su mi ova tri nekako ista, valjda kombinacijom ponude i lokacije.
SilverLake je odlican hotel sa 3*. Kladovo (4*) je malo zabacen, kao i Borsko Jezero. Naravno u odnosu na Beograd.
U taj rang 3/4* hotela, sa Spa/Wellness sadrzajima, idu i hoteli na Palicu i jos po neki, ali su mi ova tri nekako ista, valjda kombinacijom ponude i lokacije.