Ali treba da odes u regional settings i promenis to.
Imas bas jedan combo box koji te pita da postavis default decimal symbol se zove.
Regio, Languade, ... settings u control panelu.
Nije ispravno korišćenje . umesto ,Kuzmanovic napisao:Moze li se na srpskoj tastaturi promeniti da na numerickom delu tastature dugme za tacku stavlja tacku, a ne zarez? Mnogo me nervira što ne mogu da koristim samo numericku tastaturu kada kucam decimale.
Nasao sam, ali nisam uspeo da promenim. Nema veze, odustajem.nikaragva napisao:Necu direktno upustvo da ti dam, jer ne znam napamet
Ali treba da odes u regional settings i promenis to.
Imas bas jedan combo box koji te pita da postavis default decimal symbol se zove.
Regio, Languade, ... settings u control panelu.
U srpskom je zarez za decimale, u US/EN je tačka.Xepoj87 napisao:Zarez valjda odvaja razlicite jedinice, a tacka decimale ili obrnuto?
Sent from my Sony
Ko jos gleda racune.Nikolaa napisao:samo na svakom fiskalnom koji si dobio ikad, recimo
Ovako sam i ja, da kazem, naucen.Xepoj87 napisao:Zarez valjda odvaja razlicite jedinice, a tacka decimale ili obrnuto?
Sent from my Sony
Njemu je samo dodeljena uloga cara u kroz istoriju uvek opskirnom ruskom igrokazu. Ko iza scene stvarno "vuče konce" teško je reći.aleksa napisao: Ne daj boze da neki Rus ima ili kontrolise pare u Rusiji....![]()
Al svejedno putin je car...
Scuderia napisao:Pobegao iz zo vrta![]()
https://www.facebook.com/besnopilevideo ... 1/?fref=nf