Sto se tice cena, npr ovaj hotel je po osobi 42 eur dnevno u Kontikiju, dok je kod ostalih agencija 43 eur.
Grčka
Re: Grčka 2012
Jbm li ga, ovaj hotel (a i nekoliko drugih) imaju za bukvalno 1 eur jeftinije od ostalih. Gledao sam njih jer kontam da su pouzdani (nikad nisam putovao preko agencije nego uvek na booking.com). Nekako mi najvise ulivaju poverenja jer dugo postoje, veliki su, nisu imali nikakvih skandala do sada koliko znam, a i matori vlasnik sa svojim legendarnim emisijama mi ne deluje kao neko neozbiljan. (cerka mu je Marijana Micic ako neko ne zna)
Sto se tice cena, npr ovaj hotel je po osobi 42 eur dnevno u Kontikiju, dok je kod ostalih agencija 43 eur.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uz rizik da budem izvrgnut ruglu, ja nemam pojma ko je Marijana MicićTexonja napisao:skandala do sada koliko znam, a i matori vlasnik sa svojim legendarnim emisijama mi ne deluje kao neko neozbiljan. (cerka mu je Marijana Micic ako neko ne zna)![]()
Za čiku sa bradom, Slobodana Micića i Kontiki, naravno znam, kao što neko već reče najskuplji ali i najbolji.
Širim haos!
Ako je i uz sliku ne znas, onda je zaista ne znas. 

Inace sam pretpostavio da su najskuplji, ali sam ipak prvo kod njih gledao jer su mi najpoznatiji... i tek kada sam uporedio cene video sam da uopste nisu najskuplji. Naprotiv...

Inace sam pretpostavio da su najskuplji, ali sam ipak prvo kod njih gledao jer su mi najpoznatiji... i tek kada sam uporedio cene video sam da uopste nisu najskuplji. Naprotiv...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ma nije mu ona ćerka.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A je???
Meni je neko rekao jos dok je vodila VB da jeste i ja to uzeo zdravo za gotovo!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Znam ja Marijanu, nije mu cerka.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Sloba
- Site Admin
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Gde bre taj Gargamel da napravi onakvo čeljade. 
-
prolupator
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:10
Ok, svakako su najbolji, ili jedni od... Fazon je da oni jako brzo rasprodaju termine...pa moras da budes brz...
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Dobio potvrdu rezervacije, sledi uplata avansa i pocinju pripreme 
Jel Tasos ili Lefkada? 
- BobRock
- Moderator
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
Ja sutra na Ohrid 3 dana, pa posle produzujem na Lefkadu 10 dana. Pisem utiske kad se vratim 
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Srecan put i lep provod !
Ja krecem sledece subote,jedva cekam ! 
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Gde ides Bob, msm u koje mesto?BobRock napisao:Ja sutra na Ohrid 3 dana, pa posle produzujem na Lefkadu 10 dana. Pisem utiske kad se vratim
Snimi pumpe i cene