Floyd napisao:To da A4 ima ružan enterijer je objektivno a savim je ok da se nekom sviđa.
Ja bih rekao da je to subjektivno ... ne vidim u izgledu Audijevog enterijera ničeg objektivno ružnog - ako pod time podrazumevamo da bi se većini ljudi to činilo ružnim.
Poslednja izmena od maxer u 28 Nov 2015, 21:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Vrati se ponovo gde sam napisao da su obojica za C klasu slabi i to je cinjenica.
A objektivan nisi svakako ni ti, a ni ja jer vozimo te marke koje i branimo.
Da je rekao neko ko vozi neku drugu marku pa da kazemo da je objektivan.
Ovako mrka kapa obojici.
Slikama, testovima sa YT-a, ocenama novinara i samog vizuelnog (sa slika i klipova) dozivljaja kvaliteta.
Takodje deluje i modernije, ali jednostavno kompletan koncept enterijera nije po mom ukusu.
Sta je jos sem ventilacije u B9 sa Passata?
Moguce da sam ja propustio koji detalj.
Floyd napisao:To da A4 ima ružan enterijer je objektivno a savim je ok da se nekom sviđa.
To kao da si rekao, crna boja je objektivno ruzna, ali sasvim je ok da se nekom svidja Objektivnost = 0%. Ja ga nisam 'opipao', ali ako se prica o izgledu, ovako sa slika uopste ne deluje ekstremno ruzan koliko pricas.
Meni ovo izgleda mnogo lepo: futuristički ali sa retro elementima (napr. okrugli ali digitalni prekidači za podešavanje klime).
A što se tiče dizajna/rasporeda otvora sistema klimatizacije vozila: po meni se veoma elegantno uklapa u celinu table + povećanom površinom istog se postiže manja buka u vozilu uz povećan protok vazduha.