Inače, svi ti stari automobili su već u startu tehnički neispravni zbog emisije izduvnih gasova, korozije i ostalog i u ostatku Evrope ne bi sigurno prošli tehnički pregled, no eto kod nas se to stalno gura pod tepih.
TT
Onda jugo može ako voziš sam ili samo za suvozačem?schonenk napisao:Na motoru mozes legalno voziti jedno, u autu jos 4, I to maloletnih. Zna se Sta je oldtajmer, a sta socijalni prevoz.
+ ko kuca.McGruja napisao:Tehnička kontrola je naš problem. I vozači idioti
Samo da napomenem da u ovom slucaju ne mislim samo na yugo, vec bas na ovaj pojam socijalnog prevoza. Tehnicki pregled je nesto sto se podrazumeva i pravi razliku izmedju oldtajmera i krsa.Grujic napisao:Onda jugo može ako voziš sam ili samo za suvozačem?schonenk napisao:Na motoru mozes legalno voziti jedno, u autu jos 4, I to maloletnih. Zna se Sta je oldtajmer, a sta socijalni prevoz.
Koja je razlika po pitanju oldtajmera i socijalnog prevoza tipa juga koji je tehnički ispravan?
Poenta je da je ta zamsao besmislica. Jedini uslov može biti tehnička ispravnost, i to je to, sve drugo je pandorina kutija.