Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Jbg nema politike, tuce, pljuvanja. Sve cisto, svi nasmejani, kuva se. Opusta kanal.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
+ mozes da ga izdrvis dok gledas tu Saru Fontanu 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kuvanje je super hobi, koga zanima.
Koga zanima da, ali meni je recimo to najbesmislenija radnja na svetu, ali bukvalno.
Ne bi voleo ni sekundu svog zivota da potrosim u kuhinji.

Uf, ja obozavam da kuvam
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
To brzo dodje do toga da moras i da kuvas 

Spremis (il' devojka, il' neko iz porodice) u jednom danu za celu nedelju po kutijama, pa samo vadis svaki dan

Bas sam imao problem oko toga s bivsom. Najbolje jos da treba da ucim da kuvam... perem sudove... peglam

Bas sam imao problem oko toga s bivsom. Najbolje jos da treba da ucim da kuvam... perem sudove... peglam

Uh, ne bih tako pristao da živim, pa to je jedno od bitnijih uživanja u životu - hrana, dobra hrana, dobar ukus
Ovako izgleda kod mog drugara što drži odgajivačnicu pasa.Scuderia napisao:
Plastične posude, i hrana ista od ponedeljka do nedelje.
Pa gde da drzim hranu za 7 dana? Koliko vremena mi treba to da napravim, dva dana samo da kuvam?Scuderia napisao:Spremis (il' devojka, il' neko iz porodice) u jednom danu za celu nedelju po kutijama, pa samo vadis svaki dan![]()
Mozes da se hranis u usluznim restoranima gotove hrane, da donosis kuci, ali je to kvalitet kao po kazni.
Ja sam bas zavoleo da spremam hranu.
Em zdravo, em ukusno, em jeftino.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni je jednolicnija ishrana zbog treninga tako da je lakse. Vidis pise, moze za 2h da se spremi 

Kašika je zakon.
Kad počneš da uživaš u hrani možda ćeš da počneš da je spremaš. Nije to neka visoka matematika niti oduzima mnogo vremena.Scuderia napisao:Meni je jednolicnija ishrana zbog treninga tako da je lakse. Vidis pise, moze za 2h da se spremi
Generalni smisao (mog, ne mora da znaci i tvog) života je da se uživa svaki sekund. Prema tome, ni hrana nije samo kalorija, porodica nije samo produženje vrste, gajba nije samo krov nad glavom, posao nije samo račun u banci.
Tapatalk