Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne uzivam u hrani, eventualno jedan il' dva obroka max i to manje kolicine. Tako sam jeo i tako bi jeo da ne treniram i moram da ispunim neke kriterijume. Jednostavno ne volim da jedem puno, zato uostalom i ne volim kuvanje.
Kakav si ti to Vojvodjanin kad ne uzivas u hrani ?!?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dođoš 
U FR su veoma na ceni muškarci koji znaju da kuvaju. Otprilike kao da znaju da sviraju klavir
Poznavanje vina se uz to podrazumeva.

U FR su veoma na ceni muškarci koji znaju da kuvaju. Otprilike kao da znaju da sviraju klavir

Poznavanje vina se uz to podrazumeva.
Ovo je moj skill kuvanja
http://youtu.be/l-XKauSB2sI?t=6
http://youtu.be/l-XKauSB2sI?t=6
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Cak i da volim i znam, bedak mi da se mucim oko toga i trosim vreme i onda to pojedem. Wtf
Salim se, karikiram malo, hobi kao i svaki drugi, ali sto dalje od mene to bolje, bar u ovim godinama i sa trenutnim interesovanjima, ne kazem da se nekad nece i to promeniti, ali za sad thanks, but no thanks.
I da, generalno mi se cini da devojke gotive to. S bivsom sam bas imao problem jer joj je to jedan od fetisa otprilike
i onda kad ja odvalim nesto tipa ''ti si zensko treba da kuvas'' eto pokolja 

Salim se, karikiram malo, hobi kao i svaki drugi, ali sto dalje od mene to bolje, bar u ovim godinama i sa trenutnim interesovanjima, ne kazem da se nekad nece i to promeniti, ali za sad thanks, but no thanks.

I da, generalno mi se cini da devojke gotive to. S bivsom sam bas imao problem jer joj je to jedan od fetisa otprilike

Bolje je na to da trošiš vreme nego da izučavaš razliku između pravih i fake s line paketa 
Prvo žene cene a drugo samo Raki Audi.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Scudi autoritet. 
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Pa ne izucavam ni jedno ni drugo iskreno
Dovoljan je jedan, dva pogleda da zapamtim 

Vrh je kuvanje samo treba vremena.
Ali sam naucio da sam pravim kolace,i to oldschool varijanta otisao da posetim baku , video da pravi i pomagao joj
Za krofne mi treba tipa 3 sata...lakse neki put otici i kupiti.
Ali sam naucio da sam pravim kolace,i to oldschool varijanta otisao da posetim baku , video da pravi i pomagao joj

Za krofne mi treba tipa 3 sata...lakse neki put otici i kupiti.
Izvini sto sad i mene pominjes ovde ?Floyd napisao:Bolje je na to da trošiš vreme nego da izučavaš razliku između pravih i fake s line paketa

Ne provociraj i ponasaj se kako treba !

To nije provokacija nego šala.
Zaboravi. Neću te više pominjati niti ti se obraćati a nemoj ni ti meni
Zaboravi. Neću te više pominjati niti ti se obraćati a nemoj ni ti meni

U tom slucaju zamolio bih te da me zaobidjes sa takvim recima ili šalom sta god...

U duhu dana republike

Sent from my D5503 using Tapatalk